Asiens New York.

Pa riktigt alltsa. Vilken stad. Storstadskanslan som infunnit sig ar fantastisk. Nar vi startade dagen i gar akte vi till Shanghais mest kanda shoppinggatan Nanjing Road. Och redan efter forsta vyn ut over city kande vi att vi alskade staden. Vi promenderade gatan ner tills vi hamnade pa kanda The Bund. Shanghais strandpromenad med utsikt over det futuristiska Pudong. Vi tog farjan over kanalen, strosade i ett gigantiskt kopcentrum, Mall of brands. Shoppade pa oss nagra nya valbehovliga trojor, drack telatte pa bucken och pa kvallskvisten fortsatte vi tedrickandet pa hostlet. I kvall ska vi gora Shanghai nights. Men vi har redan hunnit avverka de franska kvarteren har. Himla mysigt. I kvall tankte vi ocksa ta oss ner till Bund igen for att se hela skylinen pa kvallen.


Nanjing road.

Pudong fran The Bund.

Glad jag.

Blasiga vi.

Strandpromenaden.

Maffiga tvtornet.

Stros i frallaland.

Mysigt kvarter, pa natt pa Xi. Dar ska vi inmumsa julmiddag i morgon ar det tankt. Men forst har vi klackt den eminenta iden att ata jullunch pa Ikea. Och kanske slurpa lite julmust om vi kommer over nagon.
God jul vanner.
Puss!


Kommentarer
Postat av: Berit

God Jul på er båda, ni är så lyckliga som får vara i denna underbara stad. Bra att ni är där över jul. IKEA blir toppen, köttbullar!!!!

Hoppas de har fyrverkerier, Kina är ju bra på det.

Kramar.

2011-12-23 @ 09:29:08
Postat av: Jinxie

Miiiiing och Mooong!

Saknar er....men skönt att ni är i Shanghai och kanske får lite "hemmakänsla" på IKEA imorrn....vi ringer och/eller skypar på julafton. Pusspuss älskar dig!

2011-12-23 @ 09:43:57
Postat av: moja

Kära underbara Ming och MONG.Önskar Er båda en riktigt GOD JUL!Den kan ju bli riktigt god om ni kommer över både köttbullar och must.Tack för att vi får vara med på Er fantastiska resa.PUSS O KRAM

2011-12-23 @ 18:40:49
Postat av: Ellis

Jordgloben skymtade på en bild, tycker om den.

Jag har en i litet format.

IKEA rules, glöm bara inte att åtminstone handla värmeljus!!!!!!!!

Julen är här och ni önska en god sådan!!!!!!!!!

KRAM

2011-12-24 @ 07:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0