Äh, while I'm at it.

När jag ändå håller igång liksom. Då kan vi ju köra vidare på resten av helgen. Lördags då. Då var vi på stan och äntrade kostymjungeln (vilket mamma förövrigt trodde var nått nytt coolt inneställe här). Det jag självklart menar med kostymjungeln är en jungel av kostymer som ska provas ut för att förhoppningsvis leda till att vi hittar en att hyra till Le Wedding. Det gjorde vi också. Karln var mycket het i smoking alá James Bond. Ja, just den smokingen som var bäst har det mycket löjliga namnet. Tydligen var det en liknande som han Craig Nånting bar i Casino Royal filmen. Underhållande. Well. Snygg kommer han att vara.

Kvällskvisten kom och jag åkte till Tipp. Först på lite vin hemma hos henne och sedan tog vi oss ner till Andra Långgatan och Queens head. Mycket orginellt namn på puben som öppnat bredvid Kings Head. Fantasin måtte ha flödat å det grövsta hos ägarna. Puh.
Malin och ett gäng var på förkrök i en lägenhet på Tredje Långgatan. Så vi gick dit senare, efter våra tre öl på puben. Och självklart hamnade vi ute på galej efter det också. Jag som svor förra helgen, dyrt och heligt att aldrig mer ge mig på utelivet i Göteborg. Fajn. Det var väl helt okej denna gången. Förmodligen av den enkla anledningen att vi var ett himla stort gäng som tillsammans gjorde Sticky osäkert. Men det ska inte bli en vana. Mest för at jag inte tog mig ur sängen i går. Vilket resulterade i en ickebefintlig städning, handling och springrunda. Jag fick dock mycket fina komplimanger för klänningen jag hade på mig i lördags. Tre random bruttor kom fram och frågade vart jag hade fått tag på den. Kände mig onekligen bra till mods och berättade utförligt för vart den kom i från. Sånt värmer ju alltid i februarirusket.
Lördag.
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0