Hurtbullar.

Det kan man fett lätt kalla oss. Jag och min tillika hurtbullsvän Marie. I regn och rusk, snö och storm ger vi oss ut på gatorna i västra Göteborg , joggandes med våra broddar. Broddar! Ja, jag menar det. Det är nästan att man skäms lite över sitt hurtfriska leverne. Man riktigt ser hur alla som råkar beskåda detta tänker när vi kommer där i 5 minus och snålblåst. Tror mig veta att deras tankegångar går ungefär såhär: "Ja, de här jäntorna är då ett par flinka, friluftsnördar. Säkert har dem scoutat hela livet och har en varsin släkting som någon gång ideellt agerat Skogsmulle för ungarna i någon pre-friluftsskola. Veganer är dem säkert också". Svårt där i och för sig, att säga om det är jag eller dem som är fördomsfulla. Anyways. Det är ju fasiken pisamt. Det är nästan så att man vill skrika till lite när de blänger och säga det, att vi faktiskt är helt normala tjejer som faktiskt har vänner och äter godis. Och dricker alkohol och blir odrägliga every once in a while. Och våran släkt grillar inte korv i naturen varje söndagsförmiddag. Och vi rakar benen. Och våra mödrar jobbar inte inom kultursektorn, gillar färgglada plagg i allmänhet och lila i synnerhet. Inte heller har vi själva någon gång batikfärgat en tröja. Inga planer finns heller inte på att göra det inom kort.

Både friluftsiga och gamla kände vi oss i alla fall i går. Speciellt roligt var Maries citat of the day.
Vi springer förbi en karta över rundorna i Slottskogen som någon odräglig unge klottrat något i stil med -synonym till manligt könsorgan- på.
Marie: Men varför måste de göra då? Kan de inte måla bra grafitti istället. Om de ändå har en sprayburk som de betalat för kan de väl använda den för att rita något fint. Kanske en blomma eller så.
I stunden samlade vi extrema vuxenpoäng. Och hurtiga som vi är, är vi i alla fall ett steg närmare Göteborgsvarvet.
Trevlig helg y'all!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Fröken Hurtig

Ja men det lät ju bra! Har du behållt vikten eller gick du upp när det var över? Många snabba "dieter" har ju den bieffekten :/

Är det tabletter eller the? Eller både och? :D

2011-02-18 @ 16:37:31
URL: http://frokenhurtig.se
Postat av: Fröken Hurtig

En till fråga, tränade du hårt när du körde med detox? Tänkte om man har energi att kunna träna samtidigt, kanske blir svårt?

2011-02-18 @ 16:38:09
URL: http://frokenhurtig.se
Postat av: Fröken Hurtig

Jag förstår vad du menar! :)

True! Ja det är klart, men viktminskning skulle ju inte vara ett minus direkt ;) Dock vill jag mest bli avgiftad ifrån all rökning, osv. Skit som man stoppat i sig.

2011-02-18 @ 16:54:46
URL: http://frokenhurtig.se
Postat av: moja

Såå trevligt att du är på G med din blogg igen.Det finns såväl Mulle som batikgen hos närstående släkting,but please keep on running.kram,kram.

2011-02-20 @ 22:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0