The Cafégurus.

Guru kan ni härmed börja kalla mig. Jag och Lisa går numera under benämningen cafégurus. Vi har nämligen utforskat i stort sett varje café i Göteborg som existerar i de centrala delarna av staden samt i Linnéstaden och på andra långgatan. Och vi har dissat alla. Vi gick in, kollade, luktade, bedömde typ av folk, antal saker på menyn, pris, tapeter och allmän interiör. Men inget föll oss i smaken. En timme senare, flera kilometer senare och ett 20 -tal caféer senare hittade vi rätt. Kaffemoster på Linnégatan. Vet inte om det är det bästa i staden, säkert långt i från. Men det uppfyllde våra för dagen höga krav. Måste vara vår sjukt höga standard på caféer från Bollnäs som gör sig påminnd, skämtade vi om. Krokanen vs. Nya konditoriet.
På Kaffemoster hade dom blommiga taper (stort krav), bakpotatis med någon typ av skaldjursröra, samt grekisk sallad. Vi satt nöjda i flera timmar och pratade. Som bara Bollnäsbruttor kan.

Morot är gott.

Grekisk sallad likaså.
Puss!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Bollnäsbruttor; jäkligt kinkiga, envisa, vet vad vi vill ha, ärliga, lite onödigt målmedvetna (iaf i detta fallet), blir skitsur när ngt inte är som vi vill, men ack så glada och tacksamma när allt bara faller på plats ;)

Tack för igår sötnos. Det gör vi om snart, fast med gympadojjor. Puss!

2011-11-04 @ 11:24:51
Postat av: Mika

Kunde inte sagt det bättre själv! ;) Tack själv friend! Puss!

2011-11-04 @ 11:29:13
Postat av: k-s

ni dissade väl inte ethels? sååå god frukost/brunch! och mysigt med "kökssoffor", vanliga soffor, trästolar i massa olika former och färger. men bäst är nog ändå frullen! :)

2011-11-05 @ 18:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0