Jag freakar.

Tror jag. Fan. Jag är så himla labil. Jag har blondering i håret. Ni som känner mig vet ju att det brukar gå sådär (minst sagt). Till råga på allt är min hårbotten efter dagens solning bränd som satan. Vilkiet i sin tur nu lett till att hela skallen känns som att den ska brinna upp. Mollies pojkvän Olle är så rädd över min reaktion när jag sköljer ut detta att han gått och lagt sig. Ni hör ju. Drama på hög jävla nivå. Håller er undan. Blir inte det här bra har ni sett det sista av Mika och hennes oranga hår på heeeele sommar'n.

Puss!

I Bollan.

Jo, där är jag nu. La familja har varit på roadtrip i Frankrike och på väg hem genom Sverige stannade de till i Götet i tisdags. Bilen var minst sagt full så en tågbiljett bokades för att förflytta en av the Wellanders hem. Det blev inte mig. Det blev Mamma. Jag fick åka bil med papps och systra mi. Ingen nitlott för min del, men en jävla ryggkramp efter att suttit inklämd i päronens baksäte. Baksätet i en cab är inte stort och inte särskillt ergonomiskt rätt på nått sätt. Rim. Anyways. Nu är jag hemma. Min enda semester i sommar. Försöker febrilt slappna av, men när jag vet att jag har ett jobb-maraton från hell framför mig när jag kommer hem är det lite svårt att släppa. Imorgon väntar dock Bollnäs stolthet; Ljusnan-älven. Som det ska stekas och plaskas. Det är inte sommar i Mikas värld för än det har blivit ett dopp i älven. Imorgon är sannoliken för sommar, med andra ord, rätt stor.

Sen har jag än en gång fått ett nytt jobb. Jag vet, jag byter freakin' jämt. Men denna gången kanske jag stannar ett tag. 9:e augusti börjar jag som receptioniskt på Happy. Happy är då en designbyrå. Som ingår i Forsman och Bodenfors koncernen. För er som inte är nördigt reklam-insatta är det en stor koncern. Med mycket kunder. Och där ska jag jobba. Och försöka att inte svara i telefonen "Happy as a Hippo, du talar med Mikaela". Utan nöja mig med "Välkommen till Happy". Kan bli kämpigt, det är sånt härligt rull på Happy as a Hippo (bör uttalas med fransk-brytning så att H:na försvinner för bästa resultat).Bollnäs-koman är på plats. Sova månne?

Puss!

Ett sent härligt inlägg.

Nej kära vänner, nu var det ett tag sen. Fan alltså. Jag är dålig.

Jo, självklart har det hänt massor. Det har varit midsommar. För er som misat det. Det har varit helg och i dag är det söndag. För er som missat det också. Och jag och tillhörande karl har förlovat oss. Jo men visst. Fint var det. Rosor, bubbel och fel (!!) ring. Missförstå mig icke nu. Jag hade valt ringen själv men Alex fick bestämma när och hur allt skulle gå till för att bevara överaskningen till den grad det går. Men tro på F*N att ringen är fel från butiken. Helt fel jäkla ring. Inte alls den jag valde. Tacky är den. Och den ska bytas om det så är det sista jag gör. Så med andra ord dröjer det någon vecka till innan jag kan vicka på ringfingret och få folk att förundras. Bling bling.

Över till det positiva i det hela. Ajm freaki'n engaged.

Och tack för det fina hat-partyt i går Marie.

Mika a.k.a fästmö. Alex a.k.a fästman.Håll till godo. Anytime now kommer jag att uppdatera er om mitt nya jobb. Däni!

Puss!

RSS 2.0