I väntan på pizza.

Tiden kryper fram. Jag är hungrig. Snarare freakin' starved! Limpan är på väg hit till Götet för ett litet möte med Alex om nån hemsida (?). Så vi väntar på honom. Jag vill bara ha min pizza, även fast gamla vänner på besök alltid uppskattas.

Tänk vad tiden går. För bara ett år sedan gick vi i MF07-klassen och det känns då satan i gatan som flera decennier sedan. Många har flyttat. Det är inget "klassen" längre. Inte för att jag är "nostalgist, javisst!" men visst kan man sakna klass-sämjan ibland. Now a days ses vi ju alla så sällan. Anledningen till att jag kom att tänka på klassen är inte för att jag är hungrig tror jag, utan för att Alex poppar tveksamma disco-dängor här bredvid. Dängor som förmodligen kommer nötas sönder på Clabbes fest nästa lördag då Alex ska va DJ. KUL kommer det bli. Skaka loss med gamla vänner och smutta rödtjut. Förhoppningsvis kommer jag även fira mentalt att min första vecka på byrån gått bra. Om inte får jag väl dränka mina sorger, I guess. Nog om detta.

MF07. Fin klass helt enkelt.


Over and out.


Allt och Inget no.2

Jag tror att jag ska göra det till en fin tradition här på le blogg, att ha "Allt och Inget" -inlägg med jämna mellanrum. Det är ju trots allt det bloggen heter. Jag inser ju att alla inlägg i stort sett handlar om just allt och inget. Men nu tänker jag mig rent namnmässigt ett par allt och inget i månaden. Jag är lat, jag orkar inte hitta på fyndiga rubriker varje dag. Okej? Okej. Anyways.

Vad har hänt i Miss Mikas liv de senaste dagarna värt att avhandla? Inte mycket. Jag laddar till tusen för påsk i Bollnäs. Alex gick att övertala. I told you so. Skönt att känna att man alltid får som man vill. Fin och behaglig känsla på nått sätt. Tanken med Bollnäs går ut på följande: tvångshållning av katt, kopiösa mängder ägg, M.I.G spelande, sömn, mys och en beskärd del alkoholhaltigt dryckintag. Klockan fyra i morgon beger vi oss. Hade ju hoppats i mitt stilla sinne på att få ta ut lite inarbetad komp-tid i morrn eftersom det är min sista dag. Men som alltid ser det ut att skita sig. Jag får ta ut de i pengar i stället, vilket i och för sig kan vara välbehövligt det med.

Någon mer än jag som känner för att gå påskkärring? Slå mig en pling så går vi all-in!

Puss!


Fredag & Lördag.

Nu är helgen slut. Det känns väl sådär. Jäklar vilken skillnad det var att kliva upp i morse till totalt mörker. Jag uppskattar ljus på kvällen, men åh så svårt det var att pallra sig upp när larmet ringde.

Fredagskvällen här på jobbet var trevlig. Mycket vin. Likaså var lördagskvällen hos Tippi trevlig. Tippi som hade fördelsedagsfest. Det börjar bli lite av en tradition nu att jag förklarar helgen i bilder i stället för i ord. Lika bra att fortsätta på samma bana. Jag gillar inte så mycket att ändra i saker och ting. Enjoy!

FredagLördagPuss!


I mitt hjärta.

Jag älskar helg. Jag är säkert inte ensam, men jag tror ändå att vi har ett special-förhållande. Lite bättre än alla andras förhållande till helgen. Och nu är det nära. Det har varit en heltisk vecka på något sätt och det känns som att jag behöver vila och inte tänka så mycket. När arbetsdagen är slut vid fem bjuds det på After Work här på jobbet. Modell: plockmat och bag in box I guess. Inte att underskatta i och för sig. Jag har på känn att jag inte blir långvarig dock. Jag vill vara fit for fight imorgon. Tippi ska ha födelsedagsfest och på dagen ska jag och medtvingade Alex åka till Allum för lite välbehövlig shopping. Nej familjen, jag ska inte slösa bort hela min lön nu. Men jag är värd någonting nytt. Det är jag faktiskt (övertalar mest mig själv genom den sista meningen).

Anyways. Helgen är välkommen!Puss!

Fiskpinne.

Det är gott. Det ska jag äta i kväll. Dock har jag tagit ett järvt beslut beträffande denna maträtt. Jag vet inte än om jag tagit ett korrekt beslut men jag har bestämt mig för att prova ett annat märke av remouladsåsen. Håll i hatten. Det kan gå hur som helst. Hitills har jag bara dåliga erfarenheter av att ändra i ett fungerande koncept. Felix remouladsås till exempel. Ren och skär skit. Inte alls gott. Nu provar jag Findus.

Det här kan ha varit det mest värdelösa inlägg jag skrivit faktiskt. Men vem bryr sig. Jag tycker faktiskt att detta ämne var värd en avhandling.


Det går bra nu kompis.

GT Guld. Roligt var det. Jag och några fler Beckerellare gick till Henke coh Zeljkos reklambyrå Raket innan galan skulle börja. Hetsade i oss en öl och begav oss sedan till Storan för att hjälpa till med att dela ut öl-biljetter och ordna upp i vår Beckerellmonter. Våra kataloger blev läskigt snygga. Vi var läskigt snygga. Våra annonser var läskigt snygga. Allt blev snyggt helt enkelt.

Det här med öl-biljetter och hur folk fungerar i samband med dessa är roligt alltså. Vet inte hur många exakt likadana kommentarer vi fick i stil med: "Höhö, kan man få ta dubbla kanske? Kom igen nu. Höhö" Varpå vi log lika sött varje gång och kontrade med: "Hihi, nej tyvärr. Försök inte."

Peter Apelgren var konfrenciär. Det var underhållande. Han bad alla Göteborgare om ursäkt för hans insatts i På spåret. Alltså för den delen när han missade att det var Göteborg de var på väg till. Inte okej för en urgöteborgare. Stämmningen var på topp. Och JAG har fått ett nytt JOBB. Det råkar vara så att jag ska börja som copywriter på Dragster. I alla fall i 6 veckor till att börja med. Dragster, som vilka även kammade hem förstapriset i går för bästa annons. Grattis till dem och grattis till mig för fan. Efter påsk infinner jag mig för tjänstgöring. Jag är så sjukt jäkla glad och peppad för att äntligen få chansen att jobba med det jag vill och är utbildad för. Så nu är både jag och Alex på väg in i branschen. Som sagt. Det går bra nu kompis.

På tal om påsk har jag inlett operation "övertala Alex att åka till Bollnäs". Det går ganska bra. Eller ja, det kommer att gå bra. Jag tror att han är mutbar.

Här kommer lite bilder från gårdagen. Enjoy.Syns det att det var vi som ansvarade för öl-biljetterna? Hm.


Mycket nu.

I dag och i går kväll har varit turbulenta. Jag lovar att återkomma med mer information när allt är klart. Men det innefattar bara bra nyheter kan jag säga. Som det ser ut nu. Och det innefattade Champagne i går. Håll till godo.

GT-guld i kväll är ett som är säkert. Stassen för kvällen ligger i tryggt förvar bredvid mig här på jobbet. Nedpackad slarvigt i en Ica Maxi-påse. Tanken är ombyte här på jobbet, möta upp Alex, äta en cheesburgare, möta upp Daniel i klassen, ta en öl, gå till galan, möta upp Marie och resten av alla class-mates. Kan bli riktigt kul.

Återkommer även med uppdateringar om kvällens utfall imorgon. Och lite bilder kanske. Ja, så får det bli.

Ha en fantastisk kväll!

Puss!

Ha-begär.

Och ett starkt sådant. Jag vill ha ett jobb inom det jag utbildat mig för. Klädstorlek 36. Obegränsat med pengar. En hundvalp kanske. Som inte behöver gå ut så ofta och som inte hårar. Och som man kan lämna själv i flera dagar i sträck utan att den lider. Sen vill jag även ha en välfylld garderob med läckerheter i tyg. Ett Nintendo Wii som jag ska spela Super Mario på. Jag vill äta ute varje dag. Inte bli fet av pizza och inte behöva träna. Not ever! Men det viktigaste är nog ett nytt jobb som stimulerar mig lite. Jag kryper på väggarna snart. Nog om detta. De som känner att de vill/kan stilla några av ovanstående behov välkomnas med öppna armar.

En annan mycket viktig fråga kvarstår också. Vad fan ska jag ha på mig i morgon på galan? Snackar vi partyklädd eller vardasgsnygg? Dagens i-lands problem. Men stort i Mikas lilla värld just nu. Jag borde verkligen fokusera på nått annat. Hm, bli världsförälder i Unicef eller nått. Det ska jag bli. När alla egna ha-begär är stillade. Ego? Jo jag tackar ja.

Parantes. Ni kanske tror att jag är en elak, självisk jäkel nu. Så jag vill gärna förtydliga att inlägget ska avnjutas med salt efter behag. Parantes.

Puss

Allt och Inget.

Ja. Denna veckan händer det lite grann. På onsdag är det GT-guldgala. Våran reklamklass är med och arrangerar. Tror jag, eller vi ska vara med iallafall när de flesta av Göteborgs reklam-byråer tävlar om vilka som är bäst på att göra helsidor. Det är under den kvällen som våra kataloger med studiobilderna ska delas ut. Bra reklam för oss att få synas. Och förhoppningsvis kanske det leder till lite värdefulla kontakter inom branschen. Det kan ju fasiken behövas. Jag ska ta med mig Marie. Hon är ju även lite hon inne i reklamvärlden. Så det kan bli hur najsigt som helst. Sen är det ju våffeldag. Icke att förglömma. Ingen favorit-maträtt men en liten jävel kan säkert slinka ner. Helgen bjuder på AW här på jobbet och födelsedagsfest hos Tippi som faktiskt fyller år på självaste våffeldagen.

Både Maaaaalin och Tipp fyller med jämna mellanrum här. Malin i lördags och Tippi på Torsdag. Det känns ju kul att det är andra som blir äldre och inte jag. Jag har bestämt mig för att stanna vid 23. Det känns bra. Grattis till er kära väninnor!På tal om Marie också. Dessa två härliga bilder har hon tagit för någon vecka sedan när vi var ute på vår-turné. Ta er en titt på hennes blogg vettja. Bara härliga analoga bilder på mylifethroughanalog.blogg.se.I kväll ska jag och Tippi på gymmet. Det kan gå hur som helst. Jag har lovat mig själv att jag inte får shoppa något förrens jag gått ner minst fem kilo. Wish me luck. Vad hände med beach-10? Jag tar upp siktet på det igen nu.

Puss!


A Jinxed weekend.

Mamma har varit här hela helgen så det har blivit dåligt med uppdateringar här. Vi har haft det väldigt trevligt. Ätit massor. Bara goda saker. Brunchen på Incontro rekomenderas starkt. Fanatiskt jäkla mums. Vi har även promenerat massor, varit på Universeum och shoppat lite. Allt en helg borde innehålla med andra ord.

I stället för att skriva om våra utflykter får ni se helgen i bilder. Enjoy.

 
Kent, han är bra han!

Halvt sjuk, lite lätt illamående och skakig. Så kände jag mig på i går på dagen. Trodde bergsäkert att svinflunssan kommit sent för att ta mig. Så jag gick hem ett par timmar tidigare från jobbet, tog en jäkla massa medicinska preparat och sov ett par timmar. Vid fem vaknade jag någorlunda fit for fight och vi begav oss.

Jag vill härmed konstatera att jag inte är 16 längre. Och gud så tydligt det var igår. Tidigare konserter jag varit på med Kent så har det varit mental uppladdning i flera dagar innan, veckor till och med. Nu gick snarare tankegångaren: Det här ska bli trevligt, men jag vill helst bara komma dit, ställa mig på golvet och att konserten ska börja pronto. Det får inte vara för varmt, inte för trångt, man vill se bra och jag struntar fullständigt i huruvida Jocke Berg slänger ett öga åt just mig.

Åldern gjorde sig också påminnd när det kom till att vänta innan konserten. Vi SATT ner på sittplatserna och väntade och resonerade fram till att, jo, vi sitter kvar här så länge det bara går och vi går inte ner på planen förrens det verkligen ser ut att börja. Summa summarum. Vi är gamla.

To the point. Konserten var fantastisk. Bra mix av låtar, sjukt drag och Kent var mer på än vad jag sett dom på länge. Expert som man är. Och när de avslutade klassiskt med Mannen med den vita hatten, gungade Lisebergshallen sönder.

En bra kväll. Och som Alex uttryckte det, är jag faktiskt fortfarande nördig när det kommer till Kent. Så bjuder jag på låtlistan i rätt fan-anda.

1. Taxmannen (Alex favvo)
2. Palace and Main
3. VinterNoll2
4. Töntarna
5. Sundance Kid
6. Sjukhus
7. Den döda vinkeln
8. LSD, någon? (Helt klart bäst)
9. Musik non stop
10. Idioter
11. Max 500
12. Vals för satan (Din vän pessimisten)
13. FF
14. Ingenting
15. Vy från ett luftslott
16. Krossa allt/Dom andra

Extranummer:
17. På drift?
18. Kärleken väntar
19. Mannen i den vita hatten (16 år senare)

Usch. Gud förlåt mitt nördiga inlägg och ungdomsnostalgin som blossar upp när det gäller Kent.
Jobbiga natt.

Satan i gatan vad trött jag är i dag. Gick och la mig 9 i går. Men tror ni att jag kunde sova? Svar: Nej! Låg vaken i flera timmar med huvudvärk, vaknade av att Alex snarkade vid 2, gick upp och la mig i soffan, vaknade med värre huvudvärk, nackspärr och på frågan om jag kände mig någorlunda utsövd när klockan ringde 05.50, är även där svaret: Nej!

God help me! I kväll är det ju faktiskt konsert. Jag måste, måste, måste vakna snart.

F.ö är det ju kul när det går bra för andra. Som för min karl tillexempel som befinner sig i en väldigt delikat situation jobb-mässigt. Grattis till alla er som har det bra! Gud, där lät jag bitter. Jag är faktiskt genuint glad. Snart är det min tur. Det är bara en tidsfråga...

Ungefär såhär känns min dag tror jag.


Konserter är trevligt.

I morgon ska jag och Alex på Kent. Jag gjorde en Kent-kupp i höstas då Alex fyllde år och köpte två biljetter till honom. Han är väl inte direkt ett fan men eftersom jag vill att han ska bli, var det ett perfekt sätt att få honom att gå med mig. Annars är det här min och Maries tradition egentligen, men eftersom Pite-pullan befinner sig i Piteå (vilket även framgår ganska tydligt av hennes smeknamn) så får Alex agera stand-in. Alltså, now a days kan jag ju inte direkt kalla mig tvättäkta Kent-fan då jag inte alls uppskattar deras senaste skiva märkvärt mycket. Kvarstår gör dock traditionen sedan ungdomens glada dagar; Man missar inte en Kent-turné. Så är det bara. Skrivet i sten.

Majmånad bjuder på Brewhouse och spelning med Johnossi som söta pojkvännen överaskade mig med. Ibland har man tur. Jag har ångrat mig nu, när jag blir stor ska jag bli latte-mamma och ha en jäkligt rik karl som bjuder med mig på konserter jämt. Jag kanske blir Fläjmsare i hjärtat dock. Only time will tell.Medgångs Mika.

Det är konstigt hur man fungerar egentligen. Mika, helt freakin' onintressead av sport what so ever. Jag förstår mig inte på det, vad är grejen? MEN. När det går bra, fan vad insatt jag blir då. I går efter att sista rundan ner i tvättstugan var avklarad för min del råkade jag se de sista, nervkittlande minuterna av bandy semifinalen mellan Bollnäs och Sandviken (femte avgörande vad jag förstått). Jag visste inte att de kommit så långt! Med ens föll jag in ett ett överdrivet Bollnäs-mål, coachade TV:n, önskade jag hade en öl i handen, utbrast sopa när de missade ett mål, applåderade frenetisk när avgörande straffen kom och skrek något i stil med: Det är våra karlar dä där!

Grönjävligt stabilt, nu tar vi hem guldet på söndag grabbar! (Observera ironin i den sista meningen)

När jag blir stor ska jag bli Fläjmsare. Och slå på trumman. Vi har det ju nästan i släkten, so to speak.Mat-torka och Djur-obsession.

I några veckor nu har jag känt att hushållet lidigt av mat-torka. Inte att det saknas mat, utan att vi går runt på samma sorts föda vecka efter vecka. Jag har verkligen noll inspiration och man vill ju gärna att det ska gå snabbt, smidigt och vara någorlunda healthy. Många krav, so little inspiration som sagt. Förslag? Tips?

Det blev inget quiz i går. Det var fullt. Mycket tråkigt. I stället roade jag mig med storstädning. Som en liten jäkla pil flög jag fram över golven med en lätt panik-artad blick. Min strategi är att inte ens stanna upp och andas när jag väl sätter i gång. Då försvinner motivationen och jag inser hur jäkla tråkigt det faktiskt är. Läskigt skönt när det är klart dock.

I helgen kommer Mama-Jinx. Det ska bli mycket trevligt. Brunch och vardagsmys står på schemat. Jag tänker mig även Universeum. Det finns hajar där. Vad har drabbat mig egentligen? Har jag gått och blivit kulturellt-besatt på gamla dagar? Äh, det är nog bara min fascination vid djur som nått oanade proportioner.

Puss!

Värsta klippet.

När vi gick till slottskogen och naturhistoriska i helgen råkade jag få syn på en liten oansenlig frisörsalong med tveksam exteriör. Till saken hör det att de har vår-erbjudande nu med slingor och klippning för ynka 640 kronor. Vilket klipp tänkte jag och bokade snabbt upp en tid i morgon efter jobbet. Kan gå hur fan som helst. Är det billigt för att de suger på det de gör? Eller är det helt enkelt bara billigt?

Anyways, i kväll ska vi dubbeldejta. Efter att ha tjatat på Alex som tydligen är allt annat än öl-sugen efter helgens bravader fick jag finally han att ställa upp för laget och han mutades med en cola. Namnet på laget blir (håll i er nu) Shack-MATT. Alltså, Mika, Alex, Tippi och Thomas. Ett mycket bra namn som visar direkt vart skåpet ska stå.

Håll tummarna för oss! Shack-MATT är in it for the long run! (Nu återstår bara att boka bord).

Puss!

Weekend in motion.

Jag låter bilderna tala för sig själva. Med vissa underrubriker. Bilderna är nästan i kronologisk ordning.

Härliga fredagskväll.
Efter ett par glas vin blir världen lite flurrig.

Klockrent.
Blåval. Stor val.Museets höjdpunkt. Pungräkan.


Stor Alex. Liten Mika.
Surikat.
Kultur-lördagen avslutades på Linnégatan i vårsolen. Gött.


På kvällen blev det fest hemma hos oss. Tippi och KS sms:ar frenetiskt på Erik Saade. (?)Rock on.

Over and out.

Puss på er!


Min älskade Helg.

Äntligen är han här. Han med stort H. The Handsome Helg. Bara några få timmar bort till min och Helgens första dejt. I kväll ska jag bjuda Helgen på pasta med parmaskinka och parmesan. Det kan också hända att han välkomnas med ett glas vin. Eller två. Eller tre. När jag ändå är på gång kan det tänkas att Alex också får en bit av kakan. Men det är inte rätt. Det är ju faktiskt min och Helgens dag egentligen. Inte för att jag är den som är den. Vi kommer nog ha det rätt mysigt alla tre. Det är ju som tur är inga svartsjuka typer jag har att göra med.

Skämt åsido. Jag har upptäckt att bloggar utan bilder är tråkiga bloggar. Och min egen innehåller alldeles för lite av den varan. Dessa vackra bilder är från min och karlns 2 year anniversary. Ljuset i hissen upp till relaxen på Panorama Hotell var fint. Så vi spontanknäppte. Relaxen som de så fyndigt döpt till ReLyxen.

Min lätt deformerade hand ska föreställa en vinkning. Så Hej, Hej!

Puss!

Testosteronet och Vi.

Det blev en mycket trevlig kväll igår. Jag var läskigt trött innan jag tog mig ut. Men det är ju som alltid. När man väl tar sig ut piggnar man till och ändå kan tycka att det var värt det. Vi gick som berättat till Red Lion. Det vi dock inte räknat med var att det var "supermatch" som servitören uttryckte det.  Manchester United - Milan eller nått. Vem bryr sig? Anyways, det var tydligen extra special för att Beckham återvände till sin gamla hemmaarena. Han har spelat i Man U va? Dåligt insatt. Det var tillslut vi och x antal testosteronfyllda, brölande män i blandade åldrar. Vissa med sviktande personhygien. Men vi satt relativt nöjda ändå med våra Stowford. Detta måste göras om med jämna mellanrum konstaterades innan vi skildes åt.

I dag tycker jag att det ser ut som att det saknas nått i mitt ansikte. Jätte konstigt. Ungefär som att jag i vanliga fall skulle ha haft glasögon och att jag har glömt dem hemma i dag. Är det normalt att tro det? Förmodligen inte.


Favorit i repris.

Jag och Marie kör en favvo i repris i kväll och möts upp för ett par öl. I dag bär det av till Red lion. Det känns ju dumt att svika majorna i onödan resonerade vi. Trevligt med vardagsmys.

Mer än så finns det inte att tillägga om den här dagen. Eller jo, en fråga. Påsk? Tips? Vad göra?


Catchy Tune.Dansvänligt på hög nivå. Gilla.

En knöl.

Jag lyckas aldrig riktigt med mina skoinköp. Min snälla karl har låtit mig köpa två par skor på skopunkten på hans bekostnad för några veckor sedan. Jag tänkte vara smart och valde ett par gummistövlar. Gummistövlarna var extremt funktionella i en dag. Innan snön var helt borta. Och den halvtimmen jag kunde använda dem utan att avlida av kramp i fötterna var de också väldigt bra. Anyways, nu är de bortbytta till ett par mycket fina och funktionella tyg-kilklackisar. I vilka jag ganska nyligen (säg en halvtimme sedan) upptäckte en knöl. En knöl under hälen. Jag kämpade som fasiken för att få mina gummistövlar inbytta. Till saken hör ju faktiskt det, att de faktiskt VAR använda ute som hon hävdade. Jag ljög mycket övertygande om att de BARA var använda inne och att de i såfall måste vara lite smutsiga av den lilla, lilla stund jag gick med dem på balkongen. Kvarstår gör dock problemet. Det är en KNÖL i de nya. Det ska då fanimej alltid straffa sig att ljuga tydligen.


Puss!

Men ge mig pengar!

Någon? Den här dagen har en väldigt tråkig ton. Jag är grymt uppstressad över att jag vill spara pengar och resa, men pengarna som ska sparas tycks aldrig infinna sig på kontot. Tyvärr. Dessutom är det måndag. Vilket innebär fem hela dagar tills nästa helg, en helg som är helt utan planer. Eller ja, naturhysteriska kanske då. Känner att dagens tråkiga ton har smittat av sig på min ton nu. Usch vad tråkigt. Hoppas att morgondagen har en bättre tonalitet.Toner jävligt skrivna i Moll.

Not always accordning to plans.

Men inte är jag bitter för det. Hysteriskadjur utlovades, de kommer förhoppningsvis nästa helg. Alex åkte till Ulricehamn i lördags istället och snowboardade. Sjysst att bara lämna mig så. Äh. Ingen fara skedd. Jag smidde nya planer och bestämde träff med Marie på stan i stället. Eftersom temat fortfarande var budget så gick vi till Maries karls fotobutik och tittade på fotoutställning och fick oss en välbehövlig återställare i form av billigt rödtjut i plastglas. Lätt värt. Efter denna trevliga utställning gick vi till franska-cafeét och fikade.

Kvällen avslutades med att jag snällt med bestämt avböjde en fest-invite och spenderade kvällen med välbehövlig ensamtid, ett glas vin och mina, dagen till ära, inköpta tulpaner.

Parantes. Vid 10 var jag så jävla uttråkad att jag gick och lade mig, ångrade bittert att jag inte följde med till festen, och blev väckt av en lätt salongsberusad karl vid 4 på natten. Parantes.


Budget-helg.

Fredag. Lovely. I helgen ska det sparas in. Jag är lika frågande varje månad; Vart fasiken tar mina pengar vägen? Jag vet ju att jag är gravt shopping-beroende, men ack vad jag har skärt ner. Ett par jeansshorts á 99 ynka kronor är vad jag har köpt i klädväg denna månaden. Det kan man väl vara värd, eller? Anyways. I helgen ska vi gå på museum. Vi ska gå på naturhistoriska a.k.a naturhysteriska. Där har de tydligen en blåval. Och en afrikansk elefant. Det kan bli kul. Bilder på alla hysteriska djur utlovas under helgen.

By the way så var vi på Elite Studio här i Göteborg för fotning inför våran klass-tidning. Eftersom temat för fotningen- Narcissistisk rockstar- också var hysteriskt tycker jag att dessa två bilder passar rätt  bra in i inlägget. Två hysteriska och historiska människo-djur som ska på museum.

Puss och ha en fin helg!

På tal om (s)vår.

Gud vad jag tjatar. Vår hit och dit. Men jag lovar att jag officiellt ska släppa det ämnet för ett tag efter lite bilder som förhoppningsvis ger sommar/vår-känsla. Kändes det lika bra för dig som för mig?
Jag och Moll-Bug i USA i sommras. Good times.Med tanke på tidigare inlägg. Tror bestämt att dessa fin-prydda fossingar är Tippis, Ackes och mina.
Jag och PV på weekend i Rom i mars förra våren. Även det good times.


Sirap.

Aaaahh oui! Here I come. Resan till till min kära baby-sister Mollie i Paris är bokad. Biljetten utskriven och kontot länsat. Känns vin och en baguette varje kväll fram tills dess som en fair uppladdning? Jag tror då fan det. 28 April till 3 Maj kan parisarna se fram mot mycket fint besök.

Puss!


Converte to Converse

Alltså. Det finns ett par individuella tecken jag mäter våren efter. För det första så är det när sopbilen åker omkring på gatorna och sveper bort vinterns ton av grus. Jag kommer i håg när jag var liten way up north, och detta säkra vårtecken innebar att man kunde ta ut cykeln allternativt göra staden en aning mer osäker på ett par inlines. Men nu i äldre ålder finns det ett klart tecken som lyser lite starkare än några andra tecken på vår. Och det är när conversen dammas av. Man går genast lite lättare och på en gång känns det som att kläderna på något sätt ser bättre ut med ett par converse på fossingarna. So let's join together and converte to converse!


Öl.

På en Onsdag. Tänka sig. Men så får det bli helt enkelt. Med Marie (inte A.k.a Pitepullan) utan Dublin-Marie. Trevligt.

Over and out för idag.

Puss!

Samma visa.

Ny vår. Samma gamla visa. Nytt nyttigt liv. Jomenvisst, och så är även fallet detta år. Varje jävla år när solen börjar titta fram drabbas man av akut självinsikt. Insikten om att vinterns dvala satt sig till rätta runt midjan. Till detta ska även sambo-kilon inräknas i kalkylen. Så denna vår är värre än någonsin (enligt mig själv). Mina kläder skriker för bättre passform och mina läskigt fula gå-skor är dammiga.
Det ändrades dock i måndags. Nyinflyttad som man är i Göteborgs västra stadsdelar upptäckte jag att det faktiskt bara tar 35 snabba minuter att gå hem från jobbet. Det är så min nya grej. Gå är inte särskillt jobbigt och man hinner avverka en halvtimmes mobil-pratande på vägen hem. Klockers. Beach (bitch) -10 here I come! I sommar ska vilken bikini som helst känna sig stolt på denna kropp. Jag svär. Typ...


Passar även på att nämna min kollega Christoffer. Han är av uppfattningen att mina sid-visningar kommer nå oanade höjder om jag skriver om honom. Han är ju en "rock-star". Yeah right. Vi får väl se.

Puss!


Dagen till ära bjuder jag på lite reklam.

Ge mig ett jobb. 
Monki-Business

Spegel, spegel på väggen där. Säg vem som vackrast i världen är?


Tough choise?Jag och Elina på Monki förra hösten. Slående likhet.

Puss!

Bun.

Solen skiner och det är verkligen vår i mitt hjärta. Satan i gatan vad mycket bättre det känns att vakna till sol och inte 2 decimeter slasksnö, grå himmel och regnstänk. man får helt enkelt ett visst hopp om sommar.

Förövrigt så saknar jag min katt. Grymma planer smids. Jag tänker mig en lätt kidnappning från Bollnäs. Och timmar av tvångshållning. Så värt det. Min lilla Tuss.Puss!


Stenad.

På Söndags eftermiddagen utforskade vi. Och längs stranden vid Röda Sten hittade vi Röda Sten. Är detta den riktiga Röda Sten, eller är det efter Röda Sten som Röda Sten är uppkallad? Frågan kvarstår. Svar önskas.

Vi har hittat den riktiga Röda Sten.


It's our in the air

Så här såg det ut på vår balkong i fredags vid 20 tiden. Roligare än såhär har vi inte en fredag kväll.  Jag vet nog vad ni tänker.Och så här så det ut morgonen efter...Eftersom jag har en smärre obbsession vid klumpar. Eller saker som står ut. Se bilden. Så ger detta mig rysningar. Jag vet, i år är året då jag söker proffessionell hjälp för detta.

Puss!


RSS 2.0