Jag har.

Sa mycket att visa och sa mycket att skriva om. Men tekniken jobbar helt klart mot mig. Jag far passa pa att aterge de senaste dagarna lite snabbt och sa kommer bildbevisen forhoppningsvis i Kinaladet. Okej. Here we go. Nast sista kvallen i Palolem var vi pa ett Silent Noise-party. Herre vilken grej. Tusentals personer med horlurar, dansandes till sin egen musik. Tre DJs uppe pa en stor scen. Man hade tre kanaler, eller farger pa horlurarna, att valja pa. Gron, rod eller bla och de los av lurarna sa att man kunde se vilken kanal sin dansgranne lyssnade till. Darav tre DJs som alla spelade pa sin kanal. Det roligaste var nar nagon av Djsarna (?) sa at sin kanal att skrika eller make some noise. Och en tredjedel av alla pa golvet skrek som galningar och resten undrade vad som hande. Sa fort man tog av sig lurarna var dar tyst och dampat. Men roligt, det var det minsann.
I mandags lamnade vi var trygga tillvaro i Palolem for hysterin i Mumbai. Det paminner inte om nagot annat stalle jag tidigare sett eller upplevt. Folk stirrar, de vill ta kort pa oss, det ar trafik och ljud och lukter.
I gar var vi pa det haftigaste. En formiddags lang tur i Mumbais storsta slum. Man kan som inte riktigt forklara det i ord. Och de hade en strikt No photos-policy. Vilket vi faktiskt uppskattade. Nar man ser saker endast genom sin kamera, glommer man nastan bort att sjalv se och uppleva. Man fokuserar sa pa att ta bra bilder, att man glommer de egna intrycken och minnena. En miljon huserade pa en yta lika stor som 500 fotbollsplaner. Kanske later stort, men tank att det ar lika manga manniskor som lever pa den lilla ytan som hela Stockholm typ. Men det var som var guide hela tiden papekade. Manniskorna var alltid glada. De hejade och log och barnen blev overlyckliga nar de sag oss och hejade och sprang efter. Konstig kansla.
I dag ska vi ga pa Moderna Museet har om en stund och halv 8 i kvall gar taxin till flygplatsen. Och efter 12 timmars resande, ar tanken att vi ska landa i Beijing. Pa aterseende mina vanner!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Berit

Lycka till i Peking, där finns mycket att se.

Kram

2011-12-15 @ 09:02:37
Postat av: Ellis

Kram från moster ANNA till Mika o Mollie(undvik hajfenssoppan..)

2011-12-15 @ 10:01:00
Postat av: Ellis

Moster Anna myser med er och hoppas ni bojkottar HAJFENSSOPPAN till förrätt på plats i KINA!!!!!!!!!!!

2011-12-15 @ 10:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0