Slappa dagar.

Det har ett ett idealiskt talle for peace and quiet. I can tell. Det ar mest bara par har pa romantisk getaway. Vilket ocksa fatt alla att forutsatta att jag och Mollie ar ett par. Det gor oss lite illa till mods. Inte for att det ar nagot konstigt, om det inte vore for att vi ar systrar och inget annat. Och, nu ska ni fa hora. Vi har varit ytterst hurtiga. I gar morse gick vi upp tidigt, promenixade till ett yogacenter vi hade kollat ut och signade upp oss for yogaklass. Det var bara vi dar. Men mer till oss. Vi fick en privat klass i en och en halvtimmes svettiga bojningar, cobrapositioner och krigare ett och tva. Nagra ganger upp i hunden pa det sa behover jag val knappast papeka att vi var trotta nar spektaklet var avklarat. Jag och Mollie hade tydligen valdigt skjilda uppfattningar om huruvida vi gillade det eller inte. Jag tyckte att det var fantastiskt, skont och avslappnande, medans Mollie kande sig illa till mods och nervos. Hon har sagt blankt nej till en till gang, men hon ar under bearbetning. For att fortsatta i samma hurtanda, tog vi oss en joggingtur pa stranden i morse. Det var varmt det med. Beach 2012 ar klirrat om vi fortsatter sa har. Yey. Annars flyter allt pa men det vanliga, kor, hundar och indier. Just det. Har sokt ett jobb (!) i dag med. Jajjemen. Fick agna forsta tre meningarna at att forklara varfor jag inte skriver med svenska bokstaver. Framforhallning ar a och o. Nu blir det presslage pa stranden. Vi ar fortfarande blekast har.



Mainstreet i Palolem, kvallskvist.

Vara vanner, Kingfisher. Mollbug mycket lycklig over att vi fatt hamta upp dessa tva fran restaurangen pa hotellet. Mindre glada var vi samma eftermiddag over att var tv slutat fungera, och over det faktum att en tant skramt upp oss och sa att hon kant elektricitet i duschen. Och just det, stromavbrott hor till vardagen har.

Stand...

...mer strand.

Mollie i smacka-mosquito-dansen.

Solnedgang.


Bleka nyllen med solpuder for att inte lysa igenom.

Frulle pa favoritstallet...

...Cierans. Mightymattmika syns langt dar bak med fruktbit i hogsta hugg.
Nu. Sand sol.
Puss!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hello Friendster :) fan så gött det ser ut!! Mäkta impad över hurtigheten! You go girls!! :) hur funkar väskan annars?? Köpte en förra veckan men är inte helt 100 än.. Så lite inside information om hur din funkar vore Sweet! Pussilago!

2011-11-30 @ 10:50:48
URL: http://mylifethroughanalog.blogg.se/
Postat av: Ellis

Skönt att ni verkar ha det bra men det där med att ni skulle vara ett par enligt folk tycker jag liknar rena nojan!!!!!!!

Har det bra jag också med trevligheter inplanerade till helgen..

KEEP IN TOUCH!!!!!!!!!!

2011-11-30 @ 14:07:15
Postat av: Mallis

Åhhh va fantastiskt ni har det :):) skitkul å få se bilder på solen iaf :S kanske man blir liiiite brun genom datorskärmen ;) fortsätt med hurtigheten brudar!! Puss

2011-12-01 @ 13:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0