Hej då.

Marilyn. Vi kommer då fasiken inte att sakna dig. Sämre smak på väggmålning kan man leta efter. Säger i och för sig en hel del om oss med, som av lathet, låtit ikonen husera på vår vardagsrumsvägg i över två år. Ändå sedan vi bytte till oss vår crib. Men. Nu vänder vi äntligen blad. Säger bye bye Norma Jean, och välkomnar kulören, äggtoddy, upp på väggen i stället.


Hörrni.

Njä. Det här inlägget handlar egentligen bara om att visa upp vad för sorts fabulöst krubb jag och Alexandra förtärde i kväll. Ja. Ganska mycket bara det for now. Det, och att jag vill flagga för att nästa inlägg kommer att handla om hur vi tar farväl av Marilyn- the väggmålning, som brutalt ska rollas över i morgon. Godnatt folks.


Att besitta huvudbry.

Jag är besatt. Totalt besatt av tanken på en ny soffa just nu. Problemet med detta är att jag inte riktigt fungerar i vardagen på grund av ovanstående. Så illa är det. När jag får en vision måste jag realisera den på en gång. Och så är nu fallet. Vi har avverkat flertalet möbelbutiker den senaste veckan, både fysiska och visuella på world wide webben. Detta utan att ha blivit det minsta klokare, bör tilläggas. Det är en djungel. En dyr sådan som uppenbarats och vi ämnar gräva ännu djupare in i den i helgen då sista anhalt, Mio, ska besökas. Hur svårt ska det vara att få lägga labbarna på en ljusgrå soffa, högst 330 bred och med maxihörn för rimlig peng, va? Hm. Ni märker. Besatt. För att skingra tankarna från le soff, kan vi ju alla ta oss en titt på en liten trilogi, som ljudlöst förklarar vad för sorts partaj vi befann oss på i lördags. 


Charlies änglar. 2012 års tappning. Lite snyggare, lite bättre.

Squeezen och värdinnan/födelsedagsbruttan vår.

Hej färger och små, söta bob-frillor.
Puss!

Fort. Jättefort.

Det är vad som bäst beskriver mina veckor. Sedan jag började mitt nya jobb har tiden löpt amok. På ett bra sätt. I morgon är det fredag. Fredag betyder lägenhetsvisning och bio. En fantastisk kombo, om jag får säga det själv. En trea ska kollas in vid Majvallen. Det kan gå bra, och gör det inte det är det ingen fara alla faktiskt. Ju fler lägenheter vi ser desto djupare rotas vårt tycke för den vi redan har. En annan fabulös sak är ju att våren här, med vitsippor och allt. Nu ska det här fruntimmret knyta sin arma lekamen. På återseende och trevlig helg y'all.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1771717/images/2012/pic_199145407.jpg" class="image">


Att mysa in sig.

Det om något gillar jag. Att piffa, dona, göra om och göra nytt. Det är fantastiskt att måla upp bilder i huvudet om hur jag vill ha det. Det gäller allt egentligen, men framför allt heminredning såklart. Loppisfynda och möblera därefter. Nu senast i Bollnäs inhandlades både bordet och specerihyllan. Än så länge är det bara tepåsar, värmeljus och pennor som huserar i hyllan. Så rum för ännu fler saker finns. Inte bara köket ska pimpas i vår. Vardagsrummet ska också få sig en omgång. I helgen ska vi plocka på oss färgprover till en vägg just där. Och efter det väntar ny soffa. Så länge (och tills jag gör om igen) myser jag in det nygamla köket. Med på bild finner vi även våra nya tallrikar från Gustavsberg. Den ena riktigt fylld på goda nyttigheter.


So far, so good.

Helg. Älskade helg. Äntligen ses vi på nytt. Vi inledde vårt förhållande i går kväll. Vi lagade mat och vi invigde det nya Perstorpsbordet med dess tillhörande tre udda pinnstolar. Vi drack lite vin och vi lyssnade på musik. Vi mös över vetskapen om att vi skulle få dejta ytterligare ett par dagar och vi sov tillsammans. När vi vaknade i morse gick vi långpromenad. Tillsammans med Alex. Vi lunchade i saluhallen på tredje långgatan och rundade av hemma med en liten lur. Nu sitter vi här, bara jag och helgen, med sista avsnittet av One Tree Hill framför oss. Och njuter av varandras sällskap. Det är min helg, det.


Halvdan.

Ja, en halvdan redovisning över helgen som varit får det bli. Den har varit alldeles för händelserik för att infattas i ett endaste blogginlägg. Men för att sammanfatta; påsken i Bollnäs har levererat. Oj, vad den har levererat. Inte minst i efterlängtade loppisfynd. Jag (läs Anneli, i hennes bil) har släpat ner så mycket saker från Göteborg nu alltså. Och fint, det har det onekligen blivit i vår lilla lya. Jag ska visa upp exakt alla saker, stora som små, i ett kommande inlägg. Var så säker. Annars har påsken bjudit på kompishäng. Efterlängtat sådant. Familjehäng och släkthäng. Egentligen det en långhelg i Bollnäs brukar bjuda på. Förutom detta har den även bjudit på en smula byggkaos, då päronen renoverar och gör om i stort sett hela undervåning i vårt rejäla hus. Men finns det hjärterum finns det stjärterum. Som det så fint heter.


Ett fåtal av fynden.

Ett fåtal av de partyglada vänninorna. Tyvärr levererade INTE "ium", denna gången heller. Förfesten däremot var, som sig bör, ypperligt trivsam.

Halvläskig dam i kön till stat i Söderhamn i lördags.

En nyfiken kisse. Som fått genomlida både en och två attackpussar och tvångsgosningar i påsk.

Maten hos Moja i lördags. Alla vi dog godhetsdöden. Flera gånger.
Puss!

Galej, nya saker och en massa klänningar.

I dag, mina vänner, har det varit en händelserik dag. Vi har haft en heldagskurs på jobbet, som gav tankenötter och många nya insikter. Mycket om hur man bemöter andra människor på ett bra och serviceinriktat sätt, men också om hur man själv ändrar sina mönster och tankar. Jag började redan i dag. Men att ta en tur ut till Torslanda. Det var sjukt ofrivilligt, verkligen. Men det är onekligen lätt hänt, dock, när man pratar i telefon, är lite trött och ser en buss som på pricken ser ut som bussen som ska ta mig hem. Började ana ugglor i mossen när bussen glider ner i en tunnel, och sätter fart i rakt motsatt håll från dit jag skulle. I och med dagens kurs har vi också fått en utmaning att bita i den kommande veckan. Nämnligen att vi inte får klaga, gnälla, döma eller kritisera. Bussturen i dag blev helt klart en hård prövning. Men jag höll humöret uppe. Trots en timmes omväg. Kan ha varit den fina vetskapen om att jag åker hem till hälsingland i morgon som höll mig flytande. Jag längtar så. Fem dagars attackpussande av katt, tjejhäng, loppisrundor och mys med familjen.
I går kväll var jag på tjejmiddag. Igen. Eller halv åtta-middag snarare denna gången. Och jädrar vad det byggdes skämt. Det var ytterst skruvade och rent av sjuka scenarion som byggdes upp. Allt från att vi skulle starta förening och bränna av ett triathlon i augusti, till kollektiva känslor i kroppens nedre regioner till swingersträffar och badmössor. Vad vår traithlonförening skulle heta är alldeles för obscent för att pränta ner här, men roligt, det hade vi. Ja. Allt en tjejmiddag mer eller mindre bör innehålla, helt enkelt.


Observera att det inte är vin i mitt glas, utan cola. Så som utlovat fram till påsk.

Spexig vännina/värdinna.

Och en söt Sofia.
Puss och på återseende i Bollnäs.
P.S. om någon känner för att låna en klänning av mig är det helt okej. Detta eftersom jag omöjligtvis kan tänka mig att undvara en endaste av de nio jag packat med hem till Bollan. Sjukt beteende. Jag vet.

Den där helgen.

Den här helgen känns som att den varat en vecka. Hur ofta händer det? Det är ju annars en klassiker att prata om hur fort helgen har gått och "ojojoj, nu är det snart måndag". Men inte den här helgen. Den har varit lång och skön och fylld av trevliga saker. I fredags lagade vi fajitas. Det har blivit mycket tacos på senare, det känns som att just den födan fått sig ett uppsving i mina smaklökar och jag kan tänka mig det näsan varje helg. Mums. Vidare tittade vi på Livet från den ljusa sidan. Det är ju en förjävla bra film alltså. Och Jack Nicholson äger fasiken. Pigga och glada (eftersom vi har vit helg) hoppade bi upp och ut för att gå på GP-loppisen i friidrottenshus i år igen. Inga fynd inhandlades, jag sparar mig till hälsingeloppisarna i påsk. Där jag räknar med att go totally bananas. Jag åkte vidare för att äta lunch med Squeezy oh Annelie, sprang fem kilometer med tippi på kvällen, fick pannkakor på earth hour-timmen av min stabila karl och tittade på ännu en film. Crash, helt okej men ingen wow-känsla direkt. I dag ska jag träna och starta nedräkningen. På onsdag väntar Bollnäs!
Nedan har vi oss på Loppis och pannkakor i mörkret.


RSS 2.0