Pannkaksmannen.

Jag har varit lite vissen ett par dagar. Min hals har inte jobbat med mig direkt. Lite uppförsbackigt helt enkelt. Då tar jag till det bästa knep jag har för att bli på bättre humör. Jag sätter min snygga karl i pannkaksarbete. Jag blir nöjd och glad och han looks damn good doing it. Vinn och vinn. Visst?


Kulturkalas och detox.

Ja. Det har varit kulturkalas i Götet i veckan. Massa happenings och gratiskonserter i stan. Jag har avverkat två. En med Marie och en med Johanna (och en borttappad Marie). I tisdags gungade vi våra lurviga till Timbuktu. Detta efter en mysig middag i Linné med min man och några öl. Det här med ölen har förövrigt (bland annat) fått mig att börja detoxa. Inget allkoholhaltigt, inget socker och inget svart te eller kaffe på 20 dagar (tänker mig 14 snarare). Detox-äckeldrycken i kombination med en mycket hälsosam kost och allmänt nyttigt leverne ska få den här frun att förvandlas till en ny, ren människa. Ehm. Typ i alla fall. Så. I går när det vankades förkrök hemma hos Marie, satt jag sött med min vattendrink och socialiserade bäst det gick. Och det gick. Ibland kan det vara skönt att bevisa att man kan ha minst lika roligt på tillställningar utan alkohol. Efter mysigt umgänge hos Marie gick vi ner till Götaplatsen och poppade till Maskinen. Sjukt drag var det. Jag och Johanna tappade bort Marie och de andra. Men det var som det var. Och efter konserten pussades jag och min älskade Squeez varann hej då. Jag åkte hem, drack välling och sov som en bäbis. Till två i dag. Nykterheten och detoxandet har helt klart tagit ut sin rätt.


När alla.

Mina vänner är på Way Out West. Typ. Roar jag mig med att dammsuga. Det har varit en aktiv vecka. Jag har...
...varit busig. För jag hade inte berättat för någon alls nästan att jag skulle plåga mig och min arm fram till...
...det här! Den är inte riktigt klar än, sista finishen sker om en månad ungefär. Men himmel vad jag är nöjd redan.
Jag har fått en present också. En sen födelsedagspresent av min superbraiga man. Det här fina iPhone-skalet har färdats hela vägen från Etsy i California hem till mig. För att den var grön och för att den passade mig, tyckte han. Min karl.
Sist och minst (bokstavligt talat: minst) har vi gullat med den här lilla tio-dagars-Theo. Vilken liten goseunge ni skaffat fram Malin och Robin. Sjukt bra bakat.
Puss!

Halmstadshelgen.

Hej. I helgen har vi varit på turné. I fredags efter avslutat dagsförvärv tog vi vår lilla hyrbil och puttrade söderut. Med första stopp Falkenberg. Vi skulle hälsa på Alex bror med tillhörande sambo och två busungar. Det var himla mysigt. Vi fick grillat och så fick man lite vin om man ville.  Morgonen därpå, efter att vi snoosat bebis och lekt lite med den större var det dags att åka vidare mot Halmstad. Men först loppisstopp.

Nöjd jag och vettskrämd (?) sötnöt.
Som sagt. Lördagen började med ett stopp hos Maggans Loppis i utkanten av Halmstad. Där hittade jag äntligen min fina, FINA galonstol. Att vi fick en pall på köpet och en plånbok vara bara plus.
Jag la labbarna på en jacka också. Alex kommentar var "kan du inte bara vara vanlig ibland". Sagt med glimten i ögat såklart. Jag sade informativt att "nej, det kommer inte hända" jag trvis för bra med mina loppisfynd.
Efter en till loppis, där vi inte hittade något, åkte vi till hotellet för att checka in oss. Vi började bli lite hungriga och strosade in på gågatan för lunch och en och annan kall öl i solen.
Jag fotade surroundings...
...och Alex väntade tålmodigt.
Efter en tuppis på rummet snurrade jag i min nya klänning från Beyond Retro, innan vi gick ut för middag.
Natten avslutades med snygg kille på dansgolvet ända till stängning.
Bra natt, bra dag, bra helg.
Puss!

Så här glad...

Är födelsedagsgrisen. I nya New Balence springpjucks som varsamt valts och testats på Löplabbet i dag. Pjucks som medgörligt finansierats av min stabila make (har ni sett på maken). Dessa i kombination med dyrt bubbel i handen och pyjamasbyxor med Ior-motiv utgör nedan bild. Den bästa och mest smickrande i mitt 26 åriga liv. Nästan.


RSS 2.0