Insta(nt) fun.

En liten titt på New York genom Instagram. Och lite från hemma också. Från Verkligenheten som det också så fint benämns.

Alex första kvällen på Times Square, godaste frukosten på Tiny's little giant i Lower East. Och så taket på fint fik i Williamsburg.
Gata i Williamsburg, Flatiron Buildning (och en pluttig jag). Egopic från provrummet på Urban Outfitters.
Älskar mitt skal.
Redo för löpsäsongen. Nu. Jäklar. Minihamburgare (som ska springas bort) och kobror runt halsen.
Karln min hänger på High Line (parken på en gammalt pendelspår). Tyvärr inte direkt säsong där nu. Mest ruttna och ledsna plantor. Underliv på MoMa. Spännande. Hejdå-ölen på irländsk pub innan hemfärden påbörjades. Julpimpat och fint.
Efterdyningarna. Koppar i varsin fin färg. Utrensning av kläder (för att få plats med allt nytt) och så lilla jag med nya plagg.
Puss på er!
 

Snabbis.

Om igår. I mikroformat verkligen. Ground zero, freedom tower, Wall street, ångrade oss vid färjan till Staten Island. Tog taxi till High line (parken uppe på ett gammalt järnvägsspår) åt miniburgers. Mums. Gick en sväng i Chelsea Market. Sov tuppis. Gick till Rockefeller Center. Tog taxi. Tittade på hus i Greenwich village, åt god organisk mat. Drack vin. Sov som stockar. Nu. Sista dagen, MoMa och kvarvarande shopping. Puss och på återseende i Sveeeeeden.


Och så resten.

 
 

...för att sedan strosa neråt till Union Square. Där gick vi bananas i sportoutlet modell grande. Nu är lillfru kittad för springsäsongen och karln för snowboardsäsongen. Vi fortsatte i shoppingens tecken (så som alla dagar hittills) typ på American Apparel och Urban Outfitters. Sen förstår ni. Så tog vi en taxi ner till Lower East och restaurangen Schillers. Där kunde man få mac and cheese, och vin utifrån okay, decent och good. Efter mat och lite drinkar gick vi runt hörnet till en hemlig bar(!) så.jäkla.häftigt. Man gick ner i vad som såg ut som vilken källare som helst, fanns inga skyltar, ingenting, gick i kringelkrokar tills man till slut hamnade i ett stort gammalt vardagsrum år 1800-tal. Drinkarna serverades i kaffekoppar och ölen i påsar. Där satt vi i några timmar och var så där lagomt avslappnade och världsvana (nej, vi var hispiga och överlyckliga för att hittat dit). Ja. Sen gick vi till en Japansk bar och drack varm sake. Gör inte det. Det var som att dricka varm vodka. Nu. Frukost och financial district. När Alex behagar vakna.

 


Förmiddag/dag 3.

Häj y'all. Tror jag är lite inställd på hemmatid fortfarande, klockan är 7 på morgonen och jag är pigg som en lärka. Trots alloholintag i går kväll. Nåja. I går åt vi frukost i närheten av där vi bor. Eftersom jag är smått besatt av just frukostar, var det väg lite av himlen (observera även Alex berg av våfflor i bakgrunden). Mätta och belåtna och lite fattigare tog vi tunnelbanan neråt för att neutralisera upp frukostkostnaden. Till Flatiron building...(fortsättning följer i del 2)


RSS 2.0