Bruce the allmighty.

Ja. Nu har mor min lämnat staden och Bruce med. Men vi har haft en himla fin helg. I fredags åt vi mat på Tranquilo, drack drinkar. Varav en med våra kusiner som också var i stan för konserten. Det var en fantastisk spelning. Och recencenterna var lyriska. Jag kanske inte är det mest inbitna fanet. Men bra, det kan till och med jag avgöra att det var.

Efter Tranquilo i fredags svassade vi vidare till Puta Madre och deras takterass. Där sippade vi Mojito och Margarita.
Och så chillade med våra drinks och tittade på alla människor som också ville bo på takterassen.
Efter lunch med kusinerna på lördagen tog vi oss en fika i Haga. Det var kvavt och klibbigt ute...
...så vi satt inne och tittade på blommorna.
När regnet öste ner ute laddade vi med ponchos och bubbel inför konserten.
Väl där var vi superpepp!
Vätskepaus och platstagning.
Hej här är vi.
Publikhavet började fyllas på...
...och alla gjorde vågen innan...
...Bruce tittade ut. Och resten av bandet såklart.
På de lite lugnare bitarna var stadion överfylld av stämmningsfulla eldflugor.
Och på sista låtarna gungade allt och alla. Magiskt.
Det var vår helg. Puss!
 

Mammsen och Bruce.

Yey. I helgen är det dags för Bruce. Springsteen, för er som missat att The Boss är i Göteborg i helgen. Det innebär även att mor min är nere på besök. Hon anlände i går och hittills har vi ätit god mat, sippat rosébubbel och gått ut på tur. Upp på älvsborgsbron. Detta för att snik-peaka på West Coast Riot nedanför. Turbonegro och vi är kanske inte jättekompatibla, men det var trivsamt ändå. I dag står indisk lunch, lite shopping och middagsmys på agendan. Hanterbart. Minst sagt.


Min vy.

Varje dag när jag cyklar hem susar jag fram över Älvsborgsbron. Alltid för hungrig, trött, tankspridd och stressad för att se. Hemmablind kallas det. Vilken fantastisk vy jag får till och från jobbet egentligen. Ibland måste man bara älska nuet. Och i dag stannade jag till för att njuta lite, och för att dokumentera. Såklart.


Helg igen.

Den här helgen har känts lång och välfylld. Med trevligheter och nödvändigheter. I fredags började helgen med en mysig after work i solen med ett par glada, semesterstinna kollegor (till skillnad från fru Wellander som jobbar hela långa sommaren ut). Efter det pedalade jag hem på min nyservade cykel, åt tacos, drack lite rosé och avslutade en helt braig fredag med Tio orsaker att hata dig och en stor hemmapoppad skål med mums i. Mums. Lördagsturen gick ut till skärgården, till Donsö närmare bestämt. Där kunde man lapa sol i mängder och lyssna på repriser av Sommar i P1 som man missat hittills. Efter många lata timmar och tre nyanser rödare ansikten åkte vi hem och gick ut för att äta middag på Tranquilo. Och för att dricka drinkar. I dag. I dag är det städdag och om man sköter den galant kan få söndagsmaten från traditionsenliga Korv Kiosken här nere. Puss!


En hel massa tid.

Har det ju gått sedan vi kom tillbaka till verkligheten från en helt fabulös vecka i Frankrike, tillsammans med nära och kära personer. Det finns också en hel massa saker att säga om just den veckan. Men jag tycker att just ordet "fabulös" sammanfattar rätt fint. Vad mer kan man säga liksom?
Tiden därefter kanske inte kan beskrivas som fabulös, men ändå har den varit just så bra som man kan förvänta sig av en kall sommar i Sverige. Med icke exsisterande kvarvarande semester. Det har varit lite såhär:

Jag har tagit finlunch vid Fiskekyrkan med en god vän...
...en vän i Marie-form.
Jag har utmanat det hemska vädret och klätt mig i glajor...
...och blivit bjuden på förhimla fin middag av Pernilla och Henke på deras soliga balkong.
Jag och Alex har haft dejt-kväll med glass...
...mingolf och bio. Men bion fick inte vara med på bild såklart. Den var dålig förövrig. Men Jag har varit på en till, Moonrise Kingdom. Se den.
Vidare har jag dejtat de här två gullnosarna, klämt på deras stora näbbar...
...och zoomat in på den största, härligaste.
Kvällsgubbar på ballen.
Lyxshopping till hemmet.
Jag har varit i Bollnäs också. Där äter man grillat och går upp flera kilo på få dagar.
Man dricker öl på Solstugan också...
...och ett par till på Lasses balkong. Balkongen med Bollnäs bästa läge.
Sen ramlar man hem och natten har redan hunnit bli dag. Då trivs man hemskt, hemskt bra.
Puss!
 

RSS 2.0