Och ett par till...

C'est la vie. Helt klart. Tyvärr är det sista dagen i paradiset i dag. Men det kommer ju fler år. Och mer Frankrike med dem.


 

Puss och ses hemma!

 


La France.

Frankrike. I urval. Himmel vad bra vi har det.


Året.

Som uppvisat både på Facebook och på instagram (sjukt "med" på de sociala medierna, jag vet) firar jag och min man ett år i dag. I ett helt år har jag varit någons fru. Och jag har i ett helt år haft en make. Det är konstigt. Men himla fint. Vi sa det i går, att vi så mycket hellre är gifta än "bara" något annat. Det är på riktigt nu liksom. Och det är en trevlig känsla att vara fru. Helt klart. För ett år sedan var middagen och alla fantastiska tal i full gång. Härliga, bästa dag. Ville aldrig att den skulle ta slut. Men som tur är har vi alla minnen att ta till. Speciellt på en dag som denna.
Pionerna som väntade på mig efter jobbet (samma som i brudbuketten) och så vi. Puss och tack för alla grattis i dag.


Hej då och sjuktjej86.

Jag har dragit på mig någon form av bacill. Detta kände jag på mig redan lite i går kväll. Jag var och tog en hej då-öl med min älskade väninna Squeezy och var redan innan det trött och hängig. Det hela eskalerade under natten och nu ligger jag således inbäddad med raggsockor i soffan och tittar på Alex som tittar på fotboll. Nåväl. Hej då-ölen i går var för att Squeez ska tillbringa sommaren i Hälsingland. Den som ändå finge det. Så ett temporärt hej då med andra ord. Ett tråkigt sådant ändå. Just nu i min allmänna misär är tanken på min Ben & Jerrys i frysen det som håller mig vaken. Nu ska jag bli frisk igen. Puss och en nedan Squeez.


Fullspäckad.

Helg, fylld av kvalitetstid. Vi har traditionsenligt gått på en massa loppisar, vandrat runt och ätit och druckit en hel massa gott. Konstant stinn hela helgen dock. Detta har lett till att jag nu tagit beslut på salladsdiet fram tills dess att vi åker till Frankrike om mindre än två veckor. Rädda det som räddas kan av beachsäsongen helt enkelt. Päronen hade ju som sagt med sig ett gäng loppisfynd från Bollnäs. Bland annat en stor och fin hylla. Den har jag ägnat tid åt i dag att piffa. Supernöjd. Just det, godaste maten på Skojarbacken har vi inmundigat med. Rekommenderar starkt det charmiga stället. Bilder nedan. Över och ut och puss.


Päron.

I helgen. Eller ja, från och med för några timmar sedan är mina föräldrar här. Dom har, förutom sig själva, med sig en massa fina loppisfynd från Bollnäs. Dem får ni se en annan dag. Tills dess ska jag mest bara mysa över att få bädda ner mina bästa päron i vardagsrummet.


Bröllopshelgen.

I helgen har jag varit på mitt första bröllop sedan mitt eget. Tänk att bröllop kan se så olika ut men att det är samma kärleksfyllda sak ändå. Det var en fin tillställning och brudparet var stiliga och verkade nöjda med dag och kväll. Bröllopspiffade var även vi. Det Wellanderska/Johanssonska hushållet. Det är härligt att få klä upp sig ibland. Och att få spatsera på höga klackar. Så höga att man nästan når hela vägen upp till sin kärlek. Det är fint att få vara så lång. För omväxlings skull.image description
Redo för romantik.
image description
Blåsig (snart 1-årig) brud.
image description
Man likaså.
image description
Nybakade nygifta.
Puss!

RSS 2.0