Bästa Bollan.

I helgen var det Bollnäs. Påhälsning. Om så en kort en. Vi avverkade det vanliga, ett gäng loppisar, massa mat, lite vin, prommisar och en springtur. Attackpussande av mosig katt har också hunnits med. Så klart.

Lördagsbjudning för mig och Mollie hos Moja.

Myselimyspys.

Loppispepp morsa.

Hej spegeln.

Hårig och ack så fantastisk.

 

Tvåarmad vän.

Ja. Underbart är kort.

Puss!


Födelsedag på nytt.

Jag fyller ju år den 2:a augusti. Men eftersom nästan alla nästan alltid är borta kring min födelsedag pga semestertider, beslutades det att min försenade födelsedagsfest skulle äga rum i går istället. Jag hade min långväga vän Marie här på besök hela helgen och förutom hon och jag var det även 9 andra partyglada väninnor som kom med presenter och goda humör i går kväll. Vi drack bubbel, spontandansade i vardagsrummet och så hade jag komponerat ett musikquiz. Bakat tårtor hade jag med gjort, eller ja, iallafall dekorerat och fyllt dem med godsaker med hjälp av Marie. Det var en fabulös sen födelsedag, som sig bör, helt enkelt.


Bug och Olle.

Min syster och hennes karl ska flytta ner. Ner till Götet och bästkusten. Det känns såklart förträffligt. Men lite konstigt. Det kommer ner släkt. Jag som varit ensam i Wellanderklanen här blir inte det längre. De kom hit i torsdags och i fredags skrev de kontrakt på sin lya. Det firade vi med det Göteborgigaste jag kom på. Fish 'n chips från Feskekörkan. Nu är de så nära ursprungsgöteborgare de kan bli, tänkte jag.


RSS 2.0