Jag som tyckte att jag fick till ett bra svar.

Men icke. Här har vi en som verkligen kan svara på tal. Kommentaren som följer står Johanna a.k.a Squeezy för. Som ett riktigt fett svar på den elaka kommentaren i föregående inlägg från den okände personen "V for Vendetta" som denne valde att kalla sig (what's up with that f.ö).
Fan så rätt Squeez (sen hoppas jag innerligt att det om inställd The Ark-konsert var ett fint exempel bara?).

"Vad som kanske är mest intressant eller snarare beklagligt, är personens inställning att man i stort sett aldrig är berättigad att känna besvikelse, irritation, sorg mm när ens förhoppningar om hur tillvaron eller livet i stort ska te sig inte uppfylls, eftersom det alltid kommer att finnas någon/-ra/-t som har det värre! 
När middagen bränns vid ska man således ta det med en klackspark, när det spöregnar bör men bara "singa i it", när man bryter armen ska man odelat vara glad att man inte bröt båda, och när en efterlängtad The Ark konsert blir inställd (HAR DU HÖRT!!!) så får man allt bara passa på att vara jävligt positiv då också!! Nu vet inte jag hur den stora massan känner det, men att faktiskt tycka att det är jobbigt att inte kunna sova i sin säng, för att ta ett ex. är väl väldigt mänskligt och förhindrar verkligen inte att man känner oerhörda sympatier med alla dem som råkat ut för värre tråkigheter! 

Du har nog rätt i att den hör läsaren bör ta sin läsning elsewhere om det är sådan fruktansvärd nål i ögat på denne att du väljer att stundtals beklaga dig över tråkigheter på DIN EGEN blogg....

(för övrigt får jag en bild i huvudet av personen ståendes med ex brytet ben framför sin brinnande lägenhet, med en sticka i fingret, riktigt bad hair-day, missad spårvagn, dumpad samt smittad med div. veneriska sjukdomar men still med ett stoort leende på läpparna.... awkward!!!...)"

En stor blöt puss till dig Johanna för ypperligt sann och underhållande läsning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0