Lite helgprat.

Både prat om den som varit och om den som kommer. Båda likvärdigt roliga att prata om. Nu i helgen var jag i lördags på ett sådant där "serxparty". En gäng kvinnor, en energisk säljare, rosa bubbel i mängder. Ja, vad kan man säga. En helkväll. Efter en herrans massa fnitter och hemlisar, begav gänget sig vidare med siktet inställt på Yaki-Da. Där fick vi köa, köa och köa. Vi mötte upp Jimmy och Alex, försökte färgäves dansa, socialiserade i stället och gick tillslut där i från. Då jag och Alex ville gå aningen tidigare än Johanna och Jimmy som var kvar i vimlet, fick jag betala ett högt pris för att lämna dem i sticket. Nämligen med vurpan från helvetet. BÅDA händerna och BÅDA knäna är obehagligt uppskrapade. Tur att jag hade en stabil man vid min sida som snabbt fiskade upp mig och omsorgsfullt gjorde rent mina sår när vi kom hem och sa åt mig att jag var duktig och att det skulle gå över snart.
Den här helgen blir nog snäppet lugnare, men säkert lika trevlig. Mamma kommer på fredag. Vi ska äta god mat, loppisshoppa och gå på spa på måndag. Kvalitetstid deluxe, kan man också kalla det.


Hej helgäventyr!

Och hej, snygga väninnor!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Berit

Hoppas du fått bort alla stenar och skräp i dina sår. I övrigt är du gullig som en liten karamell i din klänning. Lycka till med jobbsökandet. Kram till er båda.

2012-02-29 @ 21:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0