Bildligt i Bombay.

Jo. Bloggen har blivit lidande av dessa landers forbannat daliga uppkoppling. Och fungerar internet, mot all formodan, ar det ingen garanti att datorn har USB-uttag. Sa. Darfor har det varit lite svart att ladda upp bilder. Men jag ska gora ett hederligt forsok nu. Vi befinner oss i Shanghai nu, men en sak i taget. Mumbai/Bombay forst.


Forsta kvallen, ratt trotta efter dagens resande, stotte vi pa de har skona snubbarna. De var valdigt vanliga, och bjod in oss till deras bord pa resaurangen vi var pa. Leopolds hette det, tydligen ett valdigt kant cafe, som ocksa var ett av stallen de bombade for nagra ar sedan. Kul att snacka lite med the locals. Intressant ocksa att fa hora hur inderna sjalva beskrev och pratade om sitt land.

Morgonen darpa, den stora sightseeingdagen, blev vi precis utanfor dorren haffade av en snubbe som ville ha med oss i en Bollywoodfilm. Soft, men njae. Vi skippade det.

Sen begav kandisarna sig vidare mot Gateway of India. Maktig bage det dar.

Lunchstopp pa varat stammis-bagelstalle. Kalkonbagels to die for.

Matta och belatna. Dags for mer sightseeing.

Klocktornet bredvid Mumbais universitet.

Nere vid Marine Drive. Dar blev vi dock inte langvariga. ALLA indier kom fram och ville ta kort pa oss. Vi var inte sa sugna pa det, sa vi smet darifran fort som bara den. Men innan det gjorde vi misstaget att lata en liten sot indisk flicka fota oss. Det skulle vi inte ha gjort. Det resulterade att tusen till kom fram och ville ha kort. Puh. Det tar pa att vara celebs.

Avslutade kvallen gjorde vi pa Cafe Mondegar. Med rejal hamburgare.

Nasta morgon. Det vill saga, forra onsdagen, var det dags for slumtur. Vi fick ju inte ta kort dar, som jag skrev innan. Men ni som sett Slumdog Millionaire, ni vet vad vi sett.

Sista dagen, i vantan pa att flyget till Peking skulle ga, var vi pa moderna museet och sag en utstallning av Stefan Norblin. Inte den blekaste aning om vem karln ar. Men mala kunde han.

Trotta och griniga, sa vi hej da till varmen, indierna, Mumbai och begav oss mot flygplatsen.
Och nu mina vanner, kommer nasta inlagg strax om Peking dag 1.
Puss!


Kommentarer
Postat av: Ellis

STORSTADSPULSEN LYSER UPP!

2011-12-22 @ 10:00:15
Postat av: simone

åh, roligt att resa! Reser du runt i asien? :)

2011-12-22 @ 10:32:49
URL: http://gmz.blogg.se/
Postat av: Kattises :)

Kör igång en frågestund på bloggen ! :)

Kommer att svara på alla frågor redan IDAG! :)

btw: kissie länkade min blogg :D!

http://mylifeaskattises.blogg.se/2011/december/fragestund.html

2011-12-22 @ 11:51:06
URL: http://mylifeaskattises.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0