Blåsigt.

Alltså är det lugnet före stormen eller är de här allt? Jag måste erkänna att jag är lite besviken. Här blir man i stort sett evakuerad från jobbet, nyheterna kör skrämseltaktiken och trafikverket uppmanar alla att ta sig hem fort som tusan. För vadå? Undrar jag nu i mitt stilla sinne. Lite blåst. Det regnar ju inte ens. Det är ju såklart inte så att jag önskar personskador och förstörda hus direkt. Bara lite mer vardagsdrama, såsom faktiskt utlovat. Håller tummarna. Lite mer kan väl vädret ändå va? 


Vad vi roar oss med i väntans tider. 
Puss! 

Orange.

Jag blev Ariel-kopia igen. Over and out. Nu väntas syster då vi ska dinera ihop och sen ut och skaka våra färgglada kalufser. Ses vi ute i dimman? 
Att snagga en valp.

Vinterfrillan är kirrad. Våran UFO-vovve är i högsta grad tveksam till sin nya look. Vi med. Vem är du och vad har du gjort med vår lurvpåse? 


Puss! 

Jadå.

Livet leker. Sockan har kräkts på nya mattan. Jag har tappat en knapp till mina jeans. Regn och rusk. Ont i mage. Höstdepp och opepp. 
Men. Nystädat hem. Fin man och gossugen mini-valpett. Inte så farligt ändå...

Puss! 

I bilder.

I fredags var vi bjudna på middag hos the bugs. Mollbug och Ollbug. 


Där var det bromance på hög nivå......Och Idolvisning efter god mat. 


Mollie är besatt av ost. Så i lördags hittade vi hennes paradis. Mollie njöt. 


Vi åt lunch på ställe med bedårande...


...lampa! Dog. 
Efter det mötte vi upp pappsen som bjöd oss på Monica Z-bio. Bra film. 


Ny matta inhandlades och den blev en tidig julklapp från päronen. Gillar oerhört. 

Natten i går spenderades i dimman med de här två gullnosarna. 


Puss! 

Rödtotten.

Hårkval. Ska augustilejonet ändra tillbaka till sin röda kulör på manen eller låta det vara. Dagens extremt slitsamma dilemma. Snarkar på svallet och slår i såfall slag i saken, i morgon. Några kvalitativa råd i ärendet? 


Puss! 

Säga vad man vill...

Om att vara på förflyttande fossing. Men att vara hemmakatt är allt bra fint, det med. Det firar vi med att vägra fotbollsspektaklet. Tror inte mitt trötta jag överlever en till "hur känns det?". Spekulationer hit och dit. När det är dags så är det dags och sen är det match och sen är det slut. Det blir som det blir och blev när det är klart. Varför älta. Trötta, fantasilösa fotbollsfanatiker till reportrar och "experter". Nej. Tacka vet jag kvalitativ underhållning i form av Hänt Extra, lek med Supersocka och en kopp te. Det behövs det då inte för- och eftersnackas nått om. Förutom lite i skrift här då. Lite bara. Och hur det känns? Naaaaej, men det känns bra. Nöjd med kvällens insats och tar med mig det här upplägget inför framtida matcher, också. 


Puss! 

Apple of our eye.

Så mycket glädje den här lilla lurvpåsen bringar oss och hela familjen. Det är onekligen en mycket äskad valp. Cityvovven har fått leva lantliv i några dagar och njutit till max. Springa fritt i skogen; det bästa som finns! Jaga katter; de bästa som finns! Sistnämnd kisse är nog den enda av hela gänget här hemma som uteslutande inte kommer att sakna henne. 


På språng. 


Gos med Mormor. 


Out and about i hälsingeskogarna. 


Valpkärleken deluxe. 

Hemfärd i dag. Ses i Götet! 
Puss! 

Lördagsgalej.

I går var en trivsam dag. Vi vaknade lite halvsega efter en spelning med Dan Victor och Kaj Karlsson här på Rensgården i Bollnäs på fredagskvällen.   Jättefint i ovanligt format. Kändes personligt och intimt. Bra, helt enkelt. 
Väl vaknade på lördagen gav vi oss iväg på loppistur igen. Till Edsbyn och Erikshälpen, och sist till Ismyra. Tre små ljusstakar inhandlades efter att ha visualiserat dem i burspråket hemma. Taget. 


Mittpådagenfika på Lilla K. Gulligt eller hur?


Pappa på Spicy Cow på kvällen. Bo och Ko. 


Rejäl en San Miguel. På samma ställe. 


Vackra päronfrukter. 

Puss! 

Bli religiös.

Det är så breathtakingly jädra vacker här hemma just nu. Verkligen. Finns liksom inget mer att säga. Sjukt. Vackert. Vill aldrig lämna. Flytta hit Alexander? Socker trivs. Och jag med. 


Utsikten från vårt hus. Puss! 

Finally found.

Väl i Bollnäs där jag befinner mig nu finns det en given aktivitet som måste prioriteras. Loppisarna. Jag är ju en gamla ting-fantatiker utan dess like och här är det hälsingska himmelriket. Utbudet är stort, priserna låga och unikiteten av högsta klass. 
När man är så pass besatt som jag är får saker ta tid. Att leta den perfekta hyllan, klänningen eller skålen får ta den tid det tar. Det är inget man stressköper, bara för att. 
Och i dag hände det. Finally fyndade jag de. De små rara sängborden från förr. 40-tal och söta som socker. Jag har letat i över ett år utan att ha hittat rätt. Rätt kanske, men utan rätt prislapp blir rätt ändå bara halvdant. 
I en oupptäckt liten retrobutik i grannbyn florerade jag och mor min i säkert en timme. Och fyndfaktorn var hög. Mamma köpte kläder och en klänning fick också följa med mig därifrån. Dessutom har jag gjort ett byte med mamma. Nedan taklampa mot en taklampa som mamma lämnat en gång nere i Göteborg och som jag sett som min. Den får hon tillbaka och jag får denna. Fair trade. Inte sant? 


Dör lite av finhet. Den här i burspråket hemma. Mmmm.Retrobutiken i Kilafors. Här vill jag bo. 


Sist med verkligen inte minst. Välkomna till vårt hem, gullnosar! 

Puss! 

Kanske ska jag.

Ska jag? Kanske. Jo. Det ska jag nog. Nu kör jag igen. Välkommen och godmorgon. Nu vaknar bloggen sakta ur sin dvala. Puss! 

RSS 2.0