Siiiingin' in the rain!

Det bara vräker ner. Göteborg är nog den enda staden i världen där det regnar nerifrån. Det spelar ingen som helst roll vad man gör. Det regnar från sidan. Uppifrån. Och framifrån. Och bakifrån. Hur man än vrider och vänder på sig så blir man soakin' wet. I sådana lägen är det gött att ha en helylle AI semester att vänta.

Göteborgsvarvet. Jag och tillhörande mor ska ta oss runt. Med betoning för min del på att "ta sig runt". Men satan i gatan vad jag börjat bra. Typ. Jag och Marie joggar i slottis varje tisdag och torsdag som två harar på speed (överdrift). Äh. Vi joggar i alla fall. 3,5-4 svettiga kilometer och vi avslutar med den härliga känslan av att vi varit förbannat duktiga. Jag älskar att ha en tränings-buddy.
Jag skulle ju kunna föra en offentlig träningsdagbok här på Le Blog. Men hur jäkla tråkigt hade inte det varit för mina få läsare? Så därför säger jag tvärt nej till detta och fortsätter istället att avhandla mer eller mindre värdelöst kuriosa.
Mina skor ger mig kramp när jag springer själv. Är inte det konstigt så säg?
Dom är väldigt super fula. Men säkert kanonis för ändamålet.
Puss!

Vart är min depression?

Så jäkla gött att höstdeppen inte infunnit sig i samma grava utsträckning som tidigare år. Fantastiskt skulle jag vilja tillåta mig att säga. Man kan ju ifrågasätta huruvida man ska ropa hej innan man kommit över ån (?) men jag tillåter mig ett litet "hooo" redan nu.

Snart är det val. Som resen av Sverige ska väl även jag spy ur mig mina tankar och funderingar. Eller ja, inte i direkta sakfrågor men in general. Jag är så ofantligt less på alla trötta budskap som både de rödgröna och alliansen rapar ur sig på måfå. Det är som att de gjort en pakt sinsemellan att försöka förpacka sina budskap på exakt samma sätt tills det till slut känns som att det kvittar vilket man röstar på för alla verkar vilja exakt samma saker. Jäkligt skumt att de faktiskt förhåller sig på det viset när det man egentligen går igång på är ju något lite udda och "nytt". Är det bara jag som tänker så här? Anyways, jag har verkligen satt mig in i diverse sakfrågor inför detta val och vet vilka min röst hamnar på, men vet folk vad de röstar på egentligen? Tvivlar, tvärr, på att det är många i min ålder som faktiskt sätt sig in i vad de ska rösta på. Oavsett så bör alla dra sitt strå till stacken och försöka se under ytan på alla enformiga budskap och floskler.
Well. I kväll ska jag ta ett par öl med Sofia och Isadora från skoaffären. Som det ska bli trevligt. Ja ni, jag säger då det.
Tack och hej.
Puss!

Det lilla monstret.

Nu ni kära vänner och ovänner. Det var fasiken länge sedan. Enligt min karl har jag massor att blogga om.
Det han så fint nämnde var (ehm, jag gör en punktlista).
*Min icke befintliga snusing.
Kommentarer till ovanstående: Det stämmer. Sedan i söndags är jag lycklig icke-snusare. Jag har periodvis denna vecka trott att jag ska avlida av nikotionbegär. Men det sjuka är att jag inte VILL har en snus för allt i världen och jag vet att mitt lilla "nikotin-monster" ligger i sina sista ynkliga dödsryckningar nu och alldeles, alldeles snart är han död. Då kommer jag absolut inte sakna snusarna what so freakin' ever.
*Vår resa till Egypten.
Kommentarer till ovanstående: Det stämmer. Vi ska på en helylle, svensson-semester i början på oktober. Vi ska ha all-inclusive. Det är lite skämmigt. Men det kan man väl vara värd? Va? Va? Va?
*Mitt jobb.
Kommentarer till ovanstående: Det stämmer. Jag har ett nytt jobb. Happy as a hippo. Jomenvisst, påse med marabou twist.
*Min lilla mini-bänk.
Kommentarer till ovanstående: Jag har köpt en bänk. Det är min snus-bänk. Jag älskar den, den är typ Mika, förbänksligad skulle man kunna säga. Kanonis.
Hm. Det var väl det han tyckte att jag skulle avhandla. Vette fasiken om jag bidragit till någon sorts skillnad i världen genom att avhandla detta. Men jag måste ju få fart på mitt bloggande igen. Så är det ju bara.
I kväll ska jag och Marie skåla skoningslöst på Skål. Vilket även blir mitt första alkoholintag som snus-fri brutta. Whish me luck. Senare blirre pirre och bubbel. Kombinationen kanske kan ifrågasättas, men inte i min värld. Och här bestämmer jag.
Önskar herrskapet en förträfflig helg och många fina berusade ögonblick!
Puss!

RSS 2.0