Over and out.

For now. För imorgon vid den här tiden sippar jag förmodligen vin på en liten pittoresk uteservering i Paris. Jo, jag tackar jag. Feint ska det bli. Som bara den. Sytra mi och jag ska flanera som aldrig förr. Insupa kultur och atmosfär och vin. Verkligen V.I.N. Jag är lite lätt uppstressad över själva resan dit. Jag är inget fan av stora onaturliga plan. I mitt huvud är det inte rätt att flyga. Vi ska inte flyga och ett sådant stort ekipage borde inte kunna flyga. Period. Så håll tumme och tå för att jag klarar mig.

F.ö så vill jag avhandla ämnet Maria Montazami. Jag freakin älskar den människan. Hon är ju bara i en helt egen liga. Det finns liksom inga gränser för vad den människan kan kläcka. Och jag ÄLSKAR det. Hur många i dagens samhälle kan man räkna upp som så totally är sig själva. Fan ingen. Förrutom Montazami. Enough said. Hon förgyller lätt mina måndagar. Må så vara att hon är blåst som få, men ärligt är härligt. Som nya ramlösa-reklamen kommunicerar.

And off she go!

Hörs om inte förr nästa vecka.Puss!


FLS

Fredag.
Dagen började extremt tidigt. Jag och en kille till som har praktik på byrån skulle stå i monter för Beckerell (kreatörs utbildningen som jag har gått). Anyways, marknadsföringens dag kallades tydligen jippot. Frukost 06.45- check! Jag var inte särskillt pigg då kan jag säga. Och för första gången på flera veckor kunde jag och Alex gå upp samtidigt. Jag borde verkligen inte gnälla med tanke på att karln går upp vid den tiden varje jäkla dag, men lite gnäll måste jag ändå få framföra. Hela dagen ägnades åt förläsningar i sociala medier. Tro mig, jag kan tamejfan ALLT om twitter och dylikt nu. Jag ska nog börja tweeta tror jag. I pausmiglet stod vi i montern och det var faktiskt en väldigt givande dag på många vis. Mycket lärdom och många potentiella studenter till Beckerell.
När dagen på mässan var slut hade jag planer. Planer på att överaska tillhörande sambo på en riktigt mysfredag. Jag lagade mat, piffade mig och lägenhet och var allmänt överaskande all night long. Kvällen innefattade även champagne, jordgubbar doppade i choklad och en pokerturnering. Alex vann. Fasiken. Summa= Mycket trevlig kväll.

Lördag.
Lördagen spenderades till att börja med på stan. Vi trippade in med siktet inställt på välbehövlig up-date av garderob för Alex del. Och eftersom jag är lite av en guru i smakråd kunde det ju inte bli annat än lyckat. Vilket det blev. Snygga kläder till snygg karl. Kexigt värre.
Kvällen kom och vi hade bjudit över två lag. Kill-laget som skulle spela poker och tjej-laget som allmänt bara skulle bli berusade och tjejsnacka. Det blev mycket bra. Med den enda nackdelen att jag fick akutont i magen och blev halvt sängliggande från tolv och framåt. Magen snuvade oss på utgång men inte på trevligheter. Annelie, jag och Squeezy spenderade de sista timmarna med att bara ligga och prata och svallra om våra kärleksliv och allmänna ämnen som behövde avhandlas. Sjukt behövligt och trevligt.

Söndag.
Ja. Vad säga? Segheten har inga gränser. Mika trött.

Helgen i bilder som vanligt. Njut och förundras. Typ.

Puss!


Headache och tillsägelse.

I dag har lilla Mika mycket ont i sitt lilla huvud. På morgonen bjöds jag på två rejäla panodil som har hjälpt föga. Jag har på känn att jag kan vara imun. Jag vet inte. Det är extremt störigt i alla fall. Förövrigt. Jag har börjat prata med vulkanen på Island. Jag kan ännu inte riktigt med säkerhet säga att den lyssnar. Vi har problem i kommunikationen tror jag. Svårt att hitta ett gemensamt språk liksom. Oavsett så säger jag skarpt till den att bara lägga ner. For real, sluta spruta! Jag har en Parisresa framför mig och jag tänker inte låta den dumma vulkanen äventyra min väbehövliga get-away. Period. Alla som vill får stödja mig i mitt beslut att prata vulkanen till rätta. Säg till den lite då och då. Att nu lägger du ner verksamheten pronto!
Puss!

Efterlängtad helg.

Den här helgen är väldigt efterlängtad. Med risk för att tjata ut er, är jag ju väldigt trött på kvällarna. Och på dagarna. Ja, you name it. Jag är fanimej trött jämt nu. Helgen ska därför ägnas åt att att S.L.A.P.P.A. I kväll väntas välbehövligt rödtjut och kanske en liten pizza. I morgon har vi tvättid mellan 11-13 och det blir tydligen kvinnan i hushållet som ensam får ansvara för detta uppdrag. Könsrolls-orienterad uppgift, jag vet. Men det är ett nödvändigt ont som måste tas tag i. Alex ska roa sig och jag blir fast med tvätt. Känns det fair? Kanske inte. Men som sagt; nödvändigt ont. I morgon kväll ska jag och Pernilla ha budgetkväll. Matlagning och snack om allt och inget. Kan bli hur trevligt som helst. Jag sparar för Paris-resan nu, där varje krona gör sig bättre, tänker jag. Det är så inte värt att slösa hundratalskronor på en utekväll eller dylikt här i Göteborg har jag kommit fram till. Kalla mig tråkig eller gammal, det är bara inte värt det. Själv tycker jag att jag är förnuftig. Och snart 24 år. Dags att börja pensionsspara med kanske? Hm, det ska jag kolla upp i helgen.
Puss for now!

Nu händer det.

Det är nu det händer. NU äntligen ska ni får en fet jäkla update. Kan vara en smärre överdrift. Vi får se hur mycket jag bjuder på.

Generellt sett så händer det inte så mycket just nu. Eller jo, det händer massor. Men det enda stället det händer något på är på jobbet. Jag är så läskigt trött nu på kvällarna. Att bara starta igång datorn i sig är en kraftansträning. Tack gud, för att man inte har nytt jobba varje vecka. Inte bara ska man sätta sig in i själva arbetet som man förhoppningsvis ska utföra, man ska också vara social och försöka komma in i gänget. Än så länge är jag gravt inriktad på att bara göra mitt jobb vilket innebär att den sociala biten blivit lite lidande. Men det kommer. Var så säker.

Förra fredagen var Alex mamma och hennes karl på besök här. Det stannade till på fredags kvällen eftersom de skulle till Falkenberg på namngivelse-party för Alex lilla brorson dagen efter. Vi mumsade mat på Göstas med tillhörande vin. Gött var det. Tyvärr kunde inte jag och Alex närvara på namngivelsen på lördagen då vi skulle på 25års fest på kvällen. Kanske inte känns som en fair anledning att skippa namngivelsen för en sån bagatell, men till saken hör den att Alex skulle vara Dj på festen och behövde hela dagen på sig för att rigga. Och jag i min tur var inte helt bekväm med tanken att åka själv. Så var det med det.

På lördagen var det alltså fest. På eftermiddagen hade jag en härlig dejt med Squeezy på stan. Vi flanerade, gjorde fynd och stannade till på Tranquilo för ett glas rosé i solen. Livsnjutare? Jo, jag tackar ja.

Kvällen och festen var mycket trevlig. Det åts, dansades och pratades.

Bilder från kvällen finns nedan. Enjoy.
(Nu tog orden slut för idag. Men som sagt, jag ska bättra mig. Jag gillar ju min blogg.)


Systrarna Lorentzon.


Kvällens kex till DJ.
Födelsedagsbarnet skakar loss med hennes sistah.

Puss och godnatt vänner!


Ber ödmjukast om förlåtelse.

Förlåt. Jag är en ytterst dålig bloggare. Fasiken, jag visste att förr eller senare vid någon tidpunkt skulle min blogg bli lidande. Och det är precis det som har hänt nu. Sedan jag började mitt nya jobb förra tisdagen har jag sugit på att uppdatera. Jag vet.Till min ursäkt vill jag dock poängtera att jag numera ägnar mig åt intensivt skrivande dagarna i ända. Och ibland finns det inte några bokstäver kvar i mitt huvud när jag väl kommer hem. Jag hoppas att ni godtar min förlåtelse med löftet om att jag ska bättra mig. Kanske redan i morgon, eller i kväll, kommer bilder från helgen som varit och en lite längre update på mitt liv. Håll till godo.
Puss så länge!

Påsken i Bollan.

Äntligen hemkommen till Göteborg. Lååånga mil och segt in general. Men det har det varit värt. Det har spelats spel, jag har tvångshållit katt, vi har ätit massor med god mat. Och vi har skakat på Tranan. Oj, vad vi har skakat. Lisa spelade fina bitar och jag och Elina gick starkt ut med en varsin tequila. Resten av kvällen är vad vi brukar kalla; historia.

Helgen i bilder. Enjoy.
Imorgon är förövrigt första dagen på nya jobbet. Håll nu för f-n alla tummar och tår ni har för mitt välbefinnande.

Puss!

Sista rycket.

Ja, nu är dagen här. Sista dagen på jobbet. En lite ambivalent känsla har infunnit sig. Det är obeskrivligt skönt att sluta, samtidigt som det är läskigt att lämna "the comfort zone" och ge sig in i något helt nytt. Oavsett så kommer det bli bra. Ajm chåre. Vi är bara fem stycken i dag här på kontoret men jag ändå köpt lite glass och chokladsås till oss. Som en hederligt hej då-fika. En sån ska man tydligen alltid fixa när man slutar. Och när man fyller år, varför då? Det är ju jag som slutar, och JAG som fyller år. Ska inte nån annan köpa fika till en då? Konstigt det där. Menmen, lika bra att föjla praxis tänker jag. Jag ser en viss chans att få sluta tre i dag. Håller alla tumma och tår. Vi har ju trots allt en 8 timmar i bil framför oss. Varje lite stund räknas.

Glad påsk på er, och vi ses i Bollnäs. (Och Göteborg; vi ses på måndag-kväll)

Nej, det händer INTE i Bollnäs. Men Bollnäs vill gärna tro att det "händer".


RSS 2.0