Okej. Nu kor vi.

Alltsa, det har med att resa maste ha tagit stora tag om vara krafter redan. I natt sov vi i femton (!) timmar. I ett strack. Vi borde ju rent logiskt vara utvilade nu. Men vi var fortfarande somninga och rodogda nar vi vaknade till runt tolvsnaret i dag. Det bidde med andra ord ingen frulle, utan vi gick direkt pa lunch. Vi har haft en himla fin tur med maten an sa lange, och inga kanningar av magont fran nagon av oss. Indian food ftw. Efter mat har vi slappat pa stranden, pratat ut med en indisk kvinna som var 24 ar och vantade sin tredje knodd. Det ar skillnad det, da kanske jag skulle varit inne pa min femte. Hemska tanke. Vi borjar i alla fall aklimatisera oss till varmen och klibbheten och jag har pa nagot satt blivit tva. Traffade pa tva svenskar i dag med, eventuellt ska vi dela en taxi upp till de norra delarna av Goa i slutet pa veckan. Men forst, yoga pa stranden varje morgon de dagar vi ar kvar har. Det borjar med andra ord bli dags att odla dreads och diverse kroppsbeharing. Ni kanske inte kanner igen oss nar vi ar hemma igen. To be continued.



Den indiska valkomstkommiten i form av heligt notkreatur. Sag forovrigt nagra blasta turister cuddla med korna i dag. Det ska vi da inte gora. De ar en sanitarolagenhet. (Djuren alltsa, turisternas hygien vet vi inget om)

Blek turist on the go.

Som sagt, maten har varit topp an sa lange, men vi kor pa uteslutande veg. Vi har ju kommit fram till att vi alltid har naanen om det skulle vara mindre aptitligt nagon gang. Naan naan.

Efter vara femton somntimmar i natt var vi pepp. Har jag sagt att det huserar en kackerlacka pa var toa? Har, som Mollie skrivit pa resedagboken ocksa, inte sett karln pa nagra dagar. Namnforslag pa den lille rackarn mottages.

Superwoman (?) i forsta plurret.

Systra och kossorna. Stranden ar som ett litet paradis, med palmerna och kokosnotterna.

Tack fran the bad ass-sistahz.
Puss!



Kommentarer
Postat av: Jinxie

Åh vad kul att se, vad fint det ser ut...ser fram emot bilder på Mollie i hunden och dig i krigaren 2! : ) Var försiktiga i solen! puss puss

(Namnförslag: BBJ Baby Bug Junior)

2011-11-28 @ 13:21:41
Postat av: Ella

Kul att få se bilder o läsa om er i denna reserealityblogg, Mikaela!!!!!!!!!!!kram, moster Anna.

2011-11-29 @ 06:55:06
Postat av: Lina

Ni ser ju ut att ha det toppenbra!

Fick förresten frågan om jag kände någon som vill jobba som receptionist hos oss idag. Så jag tänkte naturligtvis kolla med dig om det är något du vill fortsätta med när du kommer hem. Säg till i så fall :)

Kram

2011-11-29 @ 14:35:42
Postat av: Berit.

Sitt inte under kokospalmerna, en nöt är inte kul att få i huvudet. I Australien har de varningsskyltar längs badstränderna, även om stingers. Kram

2011-11-29 @ 15:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0