Halvdan.

Ja, en halvdan redovisning över helgen som varit får det bli. Den har varit alldeles för händelserik för att infattas i ett endaste blogginlägg. Men för att sammanfatta; påsken i Bollnäs har levererat. Oj, vad den har levererat. Inte minst i efterlängtade loppisfynd. Jag (läs Anneli, i hennes bil) har släpat ner så mycket saker från Göteborg nu alltså. Och fint, det har det onekligen blivit i vår lilla lya. Jag ska visa upp exakt alla saker, stora som små, i ett kommande inlägg. Var så säker. Annars har påsken bjudit på kompishäng. Efterlängtat sådant. Familjehäng och släkthäng. Egentligen det en långhelg i Bollnäs brukar bjuda på. Förutom detta har den även bjudit på en smula byggkaos, då päronen renoverar och gör om i stort sett hela undervåning i vårt rejäla hus. Men finns det hjärterum finns det stjärterum. Som det så fint heter.


Ett fåtal av fynden.

Ett fåtal av de partyglada vänninorna. Tyvärr levererade INTE "ium", denna gången heller. Förfesten däremot var, som sig bör, ypperligt trivsam.

Halvläskig dam i kön till stat i Söderhamn i lördags.

En nyfiken kisse. Som fått genomlida både en och två attackpussar och tvångsgosningar i påsk.

Maten hos Moja i lördags. Alla vi dog godhetsdöden. Flera gånger.
Puss!

Kommentarer
Postat av: moster Anna

Grattis till JORDGLOBEN!!!Snacka om fynd.Fungerar belysningen?

På min är det EARTH HOUR konstant.

2012-04-13 @ 09:51:59
Postat av: Berit

Jo jag tackar, Sissan har åter visat att hon är en matmamma som få kan slå. Det brukar vara så hos henne. Kram från Bela.

2012-04-13 @ 12:19:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0